• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Yogamat Dikte

Yogamat Lengte

Ringmaat

Merk

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Weegschaal

1 - 24 van 876 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Weegschaal

Een Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Weegschalen worden geregeerd door de planeet Venus. Dit luchtige teken zou vooral staan voor balans en harmonie. Kiezen zouden ze lastig kunnen vinden, vandaar dat ze vaak kiezen voor de gulden middenweg. Bepaalde edelstenen zouden de eigenschappen van mensen met het sterrenbeeld weegschaal kunnen versterken of verminderen. Een echte edelsteen voor weegschaal is bijvoorbeeld jade. Andere sterrenbeeld weegschaal edelsteen mogelijkheden laten we hieronder zien.

Welke edelsteen past bij Weegschaal?

Welke steen past bij weegschaal naast jade? Dat kunnen er een aantal zijn:

Jade

Jade zou de steen zijn van balans, evenwicht en harmonie en daarom erg goed bij het sterrenbeeld weegschaal kunnen passen. De steen zou weegschalen namelijk kunnen helpen bij het bedenken van nieuwe ideeën en het uitvoeren ervan. Jade zou rustig en kalm kunnen maken in onoverzichtelijke situaties, en zou je de kracht kunnen geven om door te gaan.

Rozenkwarts

Weegschalen zouden dol zijn op liefde. Daarom is de ‘Steen van de Liefde’ onmisbaar voor dit sterrenbeeld. De steen zou kunnen helpen om liefde te geven en te ontvangen en om negatieve emoties los te laten. Daarnaast heeft de steen een milde, zachte werking en zou het kalmerend kunnen werken bij trauma’s en empathie en openheid en behulpzaamheid bevorderen.

Malachiet

Een ander edelsteen sterrenbeeld weegschaal is malachiet. Malachiet edelsteen zou angsten en fobieën verminderen en je emoties in balans kunnen brengen. Als je wat weerbaarder wil worden, zou dit een fijne steen kunnen zijn om bij je te dragen. Verder zou het weegschalen kunnen helpen om beslissingen te nemen en om concentratie te bevorderen.

Aquamarijn

Een aquamarijn edelsteen zou de weegschaal kunnen helpen om zijn of haar focus te behouden. De steen zou helderheid scheppen, rust in het hoofd laten wederkeren en meer kunnen leren om in het hier en nu te leven. Daardoor zou het voor een weegschaal makkelijker kunnen zijn om een eigen mening te vormen en te spreken vanuit het hart.

Obsidiaan

Weegschalen zouden van nature nieuwsgierig en leergierig zijn. Obsidiaan edelsteen zou kunnen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van weegschalen, om zo meer inzicht te geven in zichzelf. Obsidiaan zou ook rust en vrede kunnen geven en het eeuwige wikken en wegen van de weegschaal los helpen laten.

Geboorte edelsteen weegschaal

Ieder sterrenbeeld heeft een eigen geboortesteen. De geboortesteen vertelt je in welke maand je bent geboren. De ene weegschaal is in de maand september geboren, en andere weegschalen in de maand oktober. Welke edelsteen hoort bij weegschaal? Voor weegschalen zijn er twee geboortestenen:

  • Saffier
  • Roze Toermalijn

Saffier

Het sterrenbeeld Weegschaal zou het teken zijn van de relaties en vriendschappen. Een saffier edelsteen zou kunnen helpen om deze te versterken en te verdiepen. Maar ook de relatie met je Hogere Zelf zou positief kunnen worden beïnvloed door deze blauwe steen. Weegschalen zouden hierdoor beter kunnen connecten met zichzelf. Ook zou saffier voor ontspanning en eerlijkheid kunnen zorgen.

Roze Toermalijn

De andere geboorte steen van de weegschaal is Roze Toermalijn. Edelsteen roze toermalijn zou op het hartchakra werken, en ons kunnen helpen om ons hart naar onszelf en naar anderen te openen. Daarnaast zou roze toermalijn ook negatieve gevoelens zoals stress en verdriet kunnen verhelpen. Zelfs stemmingswisselingen zouden verminderd kunnen worden met deze bijzondere edelsteen. Kortom, de emoties van de weegschaal zouden door roze toermalijn in balans kunnen worden gebracht.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.