• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Stier

1 - 24 van 538 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Stier

Stieren zijn geboren tussen 21 april en 20 mei en zijn het tweede teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld staat in verbinding met de planeet Venus, de planeet van de liefde, schoonheid en genieten. Stieren zouden over het algemeen dan ook echte levensgenieters zijn! Stieren zouden sterke en overtuigende karakters hebben met veel doorzettingsvermogen. Welke steen hoort bij stier? Dat is onder andere de smaragd. Meer sterrenbeeld stier edelstenen bespreken we hieronder.

Welke edelsteen past bij Stier

Wat is nou een echte steen sterrenbeeld stier? Dat kunnen er een aantal zijn:

Smaragd

Groene edelstenen zouden over het algemeen rust en harmonie bieden. Daarom zou een smaragd een goede edelsteen sterrenbeeld stier kunnen zijn. De steen zou innerlijke groei kunnen vergroten en evenwicht bevorderen. Ook zou smaragd je kunnen helpen om je doelen te bereiken en rust in het hoofd kunnen geven. De groene edelsteen zou als stier edelsteen een kalmerende werking kunnen hebben..

Saffier

Een goede edelsteen voor stier is een saffier. De saffier zou een sterk effect op de geest en hersenen kunnen hebben. Hij zou kunnen helpen focussen en kalmeren, en ongewenste gedachten verdrijven. De steen zou voor gemoedsrust en harmonie op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak kunnen zorgen. Ook zou saffier het derde oog kunnen helpen activeren!
Kortom, een goede keuze voor je edelstenen stier collectie.

Rozenkwarts

Rozenkwarts stier is een goede combinatie. Het zou de relatie met jezelf, liefdesrelaties en vriendschappen bevorderen. Het is een goede steen om zelfliefde en zelfcompassie te helpen bevorderen. Rozenkwarts wordt niet voor niets de ‘Steen van de Liefde’ genoemd. De steen zou je waarnemingen en je fantasie kunnen versterken. Daarnaast zou de steen een kalmerende werking kunnen hebben bij verdriet en openheid, behulpzaamheid en romantiek brengen.

Heliotroop

Een andere steen stier is de heliotroop. Het is een beschermende en aardende steen. De steen zou je vitaler kunnen maken als je extreem vermoeid en uitgeput bent. Het kalmerende karakter zou je kunnen stimuleren om vaker grenzen te stellen en ‘nee’ te zeggen. De steen wordt door zijn contrasterende kleuren ook wel gezien als de steen van balans en harmonie.

Rhodoniet

Rhodoniet is een stier sterrenbeeld steen die zowel emotionele als fysieke wonden zou helpen kunnen genezen. Het is een rustgevende steen die je makkelijker in contact zou laten komen met je hart en je gevoelens. Op die manier zou zelfliefde en vergeving gestimuleerd kunnen worden. Woede, wraak, en haatgevoelens zouden worden verminderd. Rhodoniet zou je helpen je hoofd koel te houden bij paniek en angsten. De steen wordt ook wel de ‘eerste hulp bij ongelukken steen’ genoemd.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.