• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Steenbok

1 - 24 van 355 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Steenbok

Steenbokken zijn geboren tussen 22 december en 20 januari. Dit aardeteken wordt geleid door de energie van de planeet Saturnus. Saturnus is de planeet van verantwoordelijkheid, discipline en wijsheid. Steenbokken worden over het algemeen gezien als ambitieuze, betrouwbare harde werkers met een hart van goud. Een goede steenbok edelsteen zou bergkristal kunnen zijn. Meer ā€˜steenbok welke edelsteenā€™ vind je hieronder.

Welke edelsteen hoort bij steenbok?

Iedere edelsteen heeft haar eigen kracht en werking waar je baat bij zou kunnen hebben. Op de vraag ā€˜welke edelsteen past bij steenbokā€™ zijn er dus ook meerdere antwoorden mogelijk. Hieronder lichten we een aantal toe.

Bergkristal

Bergkristal is een zuiverende steen die helderheid, positiviteit en evenwicht zou kunnen geven. De steen zou je bewustzijn kunnen verhogen, energieblokkades helpen opheffen en de kracht van andere stenen kunnen versterken. Bergkristal zou je energiek en wilskrachtig kunnen maken. Het is dan ook een erg belangrijke steen in de edelstenentherapie.

Granaat

De granaat zou je zelfvertrouwen, wilskracht en doorzettingsvermogen kunnen stimuleren. Ook zouden je negatieve denkpatronen en gevoelens verminderd kunnen worden met behulp van deze steen. In crisissituaties zou de granaat een goede steen kunnen zijn om bij je te dragen. Granaat is een krachtige steen die voor energie en uithoudingsvermogen kan zorgen.

Peridoot

Peridoot is een beschermende en reinigende steen. Deze steen zou steenbokken kunnen ondersteunen in hun zelfstandigheid. Daarnaast zouden mensen met het teken steenbok best wel binnenvetters zijn. Peridoot zou hen kunnen helpen om opgekropte emoties los te laten. De steen leert fouten toegeven, en zou je kunnen laten zien dat fouten wijze lessen zijn op jouw levenspad.

Agaat

Een andere sterrenbeeld steenbok edelsteen is de agaat. Agaat is een aardende en stabiliserende steen. De steen zou kunnen zorgen voor een nuchtere houding en je objectief kunnen helpen kijken naar bepaalde zaken. Agaat zou je een gevoel van innerlijke rust kunnen geven, waardoor je meer zou openstaan voor zelfreflectie. Daarnaast zou agaat je een veilig gevoel kunnen geven en je aura helpen beschermen.

Robijn

Een andere edelsteen voor steenbok is de robijn. Voor de overprikkelde steenbokken zou een robijn zelfs activerend kunnen werken en in je kracht zetten. De steen zou daarnaast vrolijkheid en enthousiasme aanwakkeren. Robijn zou een ideale steen zijn om je te beschermen tegen mensen die je normaal gesproken energie kosten en tegen negatieve energie.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje Ć©n je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.