• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Leeuw

1 - 24 van 707 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Leeuw

Ben je geboren tussen 23 juli en 22 augustus? Dan heb jij Leeuw als sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld wordt geleid door de Zon en is het vijfde teken van de dierenriem. Leeuwen zijn over het algemeen personen met een krachtige persoonlijkheid en zouden betrouwbaar en spontaan zijn. Daarentegen zouden ze zich ook erg kunnen focussen op zichzelf en daardoor een ander nog weleens kunnen vergeten. Meer edelstenen leeuw vind je hieronder.

Welke edelsteen past bij Leeuw

Welke steen past bij leeuw? Leeuwen en leeuwinnen hebben het nodig om af en toe een beetje getemd te worden. Soms zouden ze namelijk een tikkeltje dramatisch kunnen zijn. Peridoot leeuw zou een goede combinatie kunnen zijn, omdat Peridoot edelsteen leeuwen de zin van het leven zou kunnen laten zien. Andere edelstenen sterrenbeeld leeuw vind je hieronder.

Bergkristal

Een steen sterrenbeeld leeuw is Bergkristal. Bergkristal Leeuw is een goede combinatie volgens kristalkenners, omdat bergkristal symbool zou staan voor onbevooroordeeld denken en doen. Daarnaast zou deze steen de Leeuw milder en toegankelijker kunnen maken. De steen zou helderheid en begrip kunnen schenken.

Lapis Lazuli

Nog een ‘Welke steen hoort bij Leeuw?’ Ook Lapis Lazuli is een edelsteen leeuw sterrenbeeld. Deze steen staat bekend als de Steen van de Vriendschap. Niet alleen vriendschappen zouden versterkt kunnen worden door deze steen, maar ook de creativiteit en communicatie. Lapis Lazuli zou de leeuw kunnen helpen bij het verkrijgen van meer zelfinzicht.

Citrien

Citrien is met haar gele kleur een vrolijke steen. En toeval of niet: het sterrenbeeld Leeuw wordt geregeerd door de Zon. Citrien zou de Leeuw de zonnige kant van het leven kunnen laten zien en moed en vreugde stimuleren. Daarmee is citrien een echte sterrenbeeld leeuw edelsteen. Ook zou de steen zelfrespect en zelfvertrouwen kunnen helpen groeien.

Carneool

Carneool staat bekend om haar aardende werking. Daarmee kan deze steen de Leeuw helpen om met beide benen op de grond te blijven staan. Deze vurige steen zou vanwege haar vurige kleur goed bij de passievolle Leeuw kunnen passen. Carneool zou een Leeuw kunnen helpen in zijn of haar kracht te blijven staan. Zoek je speciale edelstenen voor leeuw, dan is Carneool een hele goede.

Topaas

Topaas is ook al zo’n zonnige sterrenbeeld leeuw steen. Deze edelsteen zou op een zachte manier zelfontwikkeling en zelfverwezenlijking kunnen helpen stimuleren, op zowel geestelijk als spiritueel vlak. De edelsteen zou je kunnen helpen om je eigen weg te vinden en te volgen, en te durven vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid en kennis. Topaas zou je daarnaast kunnen helpen om doelen te stellen en deze te bereiken.

Labradoriet

Leeuwen kunnen ook zeker spiritueel zijn! Labradoriet edelsteen is een goede edelsteen voor leeuw, omdat deze zou kunnen helpen bij zijn of haar spirituele ontwikkeling. Daarnaast zou de steen bescherming kunnen bieden en creativiteit kunnen laten stromen. Labradoriet zou rust kunnen bieden bij overweldigende gebeurtenissen. Een perfecte leeuw sterrenbeeld steen, dus!

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.