• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Boogschutter

1 - 24 van 491 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter is geboren tussen 22 november en 21 december. Dit sterrenbeeld wordt beheerst door de planeet Jupiter. Boogschutter is het negende teken van de dierenriem en past bij het element vuur. Volgens de moderne astrologie zou het karakter van de boogschutter dynamisch, energiek en enthousiast zijn. Daarnaast hebben ze een nieuwsgierig en beweeglijk karakter. Dit kan soms leiden tot impulsieve acties en ongeduld.

Welke edelsteen past bij Boogschutter

Op de vraag welke steen past bij boogschutter, zijn er meerdere opties mogelijk. Een goede boogschutter steen zou een amethist kunnen zijn, omdat deze steen boogschutters zou kunnen kalmeren. Door hun constante drang om in beweging te zijn en te blijven, zou een amethist boogschutter kunnen helpen rust te nemen. Hieronder lees je meer over edelstenen voor boogschutters.

Labradoriet

Labradoriet boogschutter is een goede combinatie. Labradoriet zou kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen geven. Daarnaast zou de steen contact kunnen maken met het onderbewuste. Als je hoog in je emoties zit, zou de steen je kunnen helpen je emoties te balanceren. Labradoriet zou namelijk kunnen beschermen tegen negatieve energie en invloeden van buitenaf. Een goede edelsteen voor boogschutter!

Amazoniet

Een ander antwoord op de vraag ‘welke steen hoort bij boogschutter’ is Amazoniet. Een boogschutter zou geneigd kunnen zijn om zijn of haar emoties niet uit te spreken, maar deze in zijn eentje te beleven. Amazoniet zou kunnen helpen om gevoel en communicatie met elkaar te verbinden. De steen zou beschermend kunnen werken en balans en harmonie kunnen meebrengen. Daarnaast zou Amazoniet ook tegen overprikkeling kunnen beschermen en een positieve werking kunnen hebben op verdriet en zorgen. De steen helpt je met het zetten van stappen in de goede richting.

Sodaliet

Spiritueel gezien staat sodaliet bekend als de steen van harmonie. Sodaliet zou fysieke en mentale blokkades kunnen helpen harmoniseren. Ook zou deze steen mannelijke en vrouwelijke energie, intuïtie en logica helpen verenigen. Als je jezelf afvraagt welke steen bij boogschutter hoort, zou dit een goede match kunnen zijn. Sodaliet zou het bewustzijn helpen vergroten en orde kunnen scheppen aan je eigen overtuigingen. De steen zou je helpen trouw te blijven aan jezelf.

Topaas

Een andere sterrenbeeld boogschutter edelsteen is Topaas. Vooral Blauwe Topaas zou bij het karakter van de meeste boogschutters kunnen passen. De steen zou een boost kunnen geven aan levensvreugde en creativiteit. Volgens kenners is Topaas en Boogschutter een gouden combinatie, omdat de steen de wilskracht zou kunnen verhogen, optimistisch zou maken en rustgevend zou kunnen werken.

Sneeuwvlok Obsidiaan

Het laatste antwoord op de vraag ‘welke edelsteen boogschutter’ zou Sneeuwvlok Obsidiaan kunnen zijn. Deze edelsteen zou je kunnen helpen om het beste van iedere situatie te maken, hoe uitzichtloos deze er ook uit zou kunnen zien. Volgens kenners zou de Sneeuwvlok Obsidiaan gevoeliger kunnen maken en je helpen om de werkelijkheid in te richten zoals jij dat zou willen.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.