• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld šŸ¤©Ā >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Vissen

1 - 24 van 363 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is geboren tussen 18 februari en 20 maart. Dit waterteken staat in verbinding met planeet Jupiter. Vissen zouden volgens kenners in twee werelden leven. Aan de ene kant zouden Vissen erg spiritueel zijn, en aan de andere kant erg idealistisch door het dromerige. Een edelsteen vissen sterrenbeeld die zou kunnen helpen hun eigen pad te bewandelen is de lapis lazuli.

Welke edelsteen past bij Vissen

Welke edelsteen bij sterrenbeeld vissen? Dat kunnen er meerdere zijn, namelijk:

Lapis Lazuli

De Lapis Lazuli edelsteen is een spirituele steen. De steen zou innerlijke rust en vrede kunnen geven en jezelf kunnen helpen accepteren. Lapis Lazuli zou je helpen bij het bewandelen van je eigen pad en bij het helpen uiten van emoties die je dwarszitten. De steen zou creativiteit en helderheid bevorderen en een positief effect kunnen hebben op vriendschappen en relaties.

Turkoois

Turkoois zou een goede sterrenbeeld vissen edelsteen zijn, omdat de steen evenwicht zou kunnen geven bij stemmingswisselingen en kalmerend kunnen werken. De steen zou innerlijke rust en een balans tussen hart en hoofd kunnen geven. Turkoois zou daarnaast kunnen beschermen bij overgevoeligheid voor invloeden van buitenaf en helpen bij het oplossen van problemen.

Labradoriet

Vissen zijn over het algemeen empathisch, gevoelig en hebben sterke voelsprieten als het gaat om mensen aanvoelen. Ze zouden ook sneller negatieve energieƫn van andere mensen kunnen overnemen. Een goede vissen sterrenbeeld edelsteen is de labradoriet. Labradoriet is een goede steen om je te beschermen tegen negatieve invloeden en energieƫn van buitenaf. Daarnaast is het een spirituele steen, die je zou kunnen begeleiden op je spirituele pad.

Opaliet

Opaliet is een goede steen voor gevoelige personen zoals personen met het sterrenbeeld Vissen. De steen zou een vrolijke, zachte en stabiliserende energie hebben die zou kunnen helpen bij stemmingswisselingen. De steen zou goed kunnen zijn voor zelfreflectie. Opaliet zou zelfvertrouwen kunnen bevorderen en je helpen meer in je kracht te staan! Een goede edelsteen voor vissen.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje Ć©n je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.