• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Schorpioen

1 - 24 van 499 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Schorpioen

Mensen met sterrenbeeld Schorpioen zijn geboren tussen 23 oktober en 22 november. De heersers van dit teken zijn Pluto en Mars. Pluto zou staan voor transformatie en plotselinge verandering. Mars zou staan voor actie, seksualiteit en doorzettingsvermogen. Schorpioenen zouden over het algemeen mysterieus, intens, geheimzinnig, loyaal, passioneel, diepgaand en gevoelig zijn. Een goede schorpioen edelsteen zou malachiet kunnen zijn.

Welke edelsteen hoort bij schorpioen?

Edelstenen zijn schatten van Moeder Aarde en hebben ieder hun unieke werking. Op de vraag ‘welke edelsteen past bij schorpioen’ zijn er dan ook meerdere antwoorden mogelijk. Hieronder lees je er meer over.

Malachiet

Malachiet zou een goede edelsteen sterrenbeeld schorpioen kunnen zijn. De steen zou analytisch denken helpen bevorderen en negatieve energie absorberen. De steen zou een emotionele balans kunnen brengen en weerbaarder maken. Angst en andere onderdrukte gevoelens zouden naar de oppervlakte kunnen worden gebracht voor emotionele genezing.

Labradoriet

Ook labradoriet is een goede edelsteen, al dan niet de beste edelsteen schorpioen? Door labradoriet te dragen zou je rustiger worden en je kunnen helpen tegen negatieve energie van buitenaf. De steen zou een goed hulpje kunnen zijn bij het vinden van jouw spirituele pad. Labradoriet zou namelijk kunnen helpen om te connecten met gidsen en andere energieën.

Carneool

Een andere edelsteen voor schorpioen is carneool. Carneool zou een motiverend en opbeurend gevoel kunnen geven. Daarmee is carneool een echte sterrenbeeld schorpioen edelsteen, omdat hij het zelfvertrouwen van de schorpioen flink omhoog zou kunnen krikken! Daarnaast zou de steen ervoor kunnen zorgen dat Schorpioenen meer in verbinding staan met hun vurige kant. Een carneool edelsteen zou daarnaast moed en levensvreugde kunnen geven.

Unakiet

Ook een edelsteen bij schorpioen is unakiet. Unakiet zou kunnen helpen om bepaalde gebeurtenissen en emoties uit het verleden los te laten. Daarnaast zou de steen kunnen helpen met het bevorderen van zelfinzicht en ervoor kunnen zorgen dat je met beide benen op de grond blijft staan. Daarnaast zou unakiet je Derde Oog kunnen helpen openen, mocht je openstaan voor de magie van de steen.

Onyx

Waar unakiet helpt om dingen los te laten, zo zou Onyx kunnen helpen om de bijbehorende negatieve gevoelens los te laten. De steen zou deze negatieve gevoelens en gedachten helpen omzetten in positieve. Daarnaast zou onyx voor doorzettingsvermogen en discipline kunnen zorgen en zou het concentratie en focus kunnen verbeteren. Onyx zou ook een goede steen kunnen zijn bij rouwverwerking, boosheid en depressie.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.