• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Ram

1 - 24 van 396 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Ram

Mensen die geboren zijn onder het Sterrenbeeld Ram, vieren hun verjaardag tussen 21 maart en 20 april. Ram is het eerste teken van de dierenriem en staat in verbinding met de planeet Mars. Rammen zouden over het algemeen onafhankelijk zijn en graag hun eigen gang gaan. Daarnaast zou een Ram goed voor zichzelf op kunnen komen en zouden ze een alles-of-niets mentaliteit hebben. Een echte ram edelsteen zou de vurige rode jaspis kunnen
zijn!

Welke edelsteen past bij Ram

Naast de rode jaspis zijn er meerdere opties voor een sterrenbeeld ram edelsteen. Neem bijvoorbeeld:

  • carneool
  • hematiet
  • heliotroop
  • lapis lazuli

Rode Jaspis

De vurige rode kleur van de rode jaspis zou goed bij het vurige teken Ram passen. De edelsteen zou voor geduld en uithoudingsvermogen kunnen zorgen. Ook zou rode jaspis Rammen kunnen helpen om ook minder interessante dingen af te maken. Daarnaast zou de rode edelsteen kunnen helpen bij het verwerken van trauma’s en verdriet en zou hij je beter kunnen helpen bij het omgaan met teleurstellingen.

Hematiet

De hematiet edelsteen is een aardende steen, en zou het vuurtje van een Ram af en toe kunnen temmen. Een perfecte edelsteen voor ram! Zwarte edelstenen, zoals hematiet, zouden negatieve energie kunnen absorberen. Daarnaast zou de steen zelfvertrouwen kunnen bevorderen. Volgens kenners zou hematiet je kunnen helpen om in je eigen kracht te staan.

Heliotroop

Ook Heliotroop is een edelsteen sterrenbeeld ram. De steen zou de Rammen onder ons rust kunnen geven bij frustratie en goed kunnen helpen om henzelf te beheersen. Als je snel geïrriteerd of ongeduldig bent, zou je baat kunnen hebben bij het bij je dragen van een heliotroop. Op moeilijke momenten zou heliotroop daarentegen ook energie en moed kunnen geven. Het is een vitaliserende steen die je helpt als je vermoeid en uitgeput bent.

Lapis Lazuli

Rammen zijn doorzetters en gaan er met de volle honderd procent voor. Een andere edelsteen bij sterrenbeeld ram is Lapis Lazuli. Deze blauwe edelsteen kan de Ram helpen om af en toe eens tot rust te komen. Lapis Lazuli hoort daarnaast bij het keelchakra en bij het derde oog. Astrologisch gezien is sterrenbeeld Ram verbonden met het hoofd. Zodra de maan in Ram staat, zou je wat meer last kunnen hebben van hoofdpijn of migraine. Deze blauwe steen zou dit kunnen kalmeren. Daarnaast zou Lapis Lazuli spirituele kracht, spirituele vaardigheden en wijsheid kunnen bevorderen.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.