• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Kreeft

1 - 24 van 534 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Kreeft

Mensen met sterrenbeeld Kreeft zijn geboren tussen 21 juni en 22 juli. Kreeft is het vierde teken van de dierenriem en staat in verbinding met de gevoelige, vrouwelijke Maan. Kreeften zouden over het algemeen een sterke emotionele kant hebben, die het rationele aspect nog wel eens kan overheersen. Andere eigenschappen die bij het Kreeft sterrenbeeld kunnen horen zijn: loyaal, intuïtief, liefdevol, beschermend, doelbewust, romantisch, zorgzaam, eerlijk, fantasierijk, sympathiek en warm.

Welke edelsteen past bij Kreeft

Welke edelsteen hoort bij Kreeft? Net als het sterrenbeeld Kreeft is Maansteen sterk verbonden met de Maan. Deze steen zou de intuïtie van de Kreeft kunnen bevorderen, vruchtbaarheid kunnen stimuleren en een kalmerende werking op emoties kunnen hebben. Een andere edelsteen voor Kreeft is Chalcedoon. Meer antwoorden op de vraag ‘welke edelsteen hoort bij Kreeft’ lees je hieronder.

Chalcedoon

Een goede edelsteen sterrenbeeld kreeft is Chalcedoon. Chalcedoon is een edelsteen met een zachte energie, die zou werken op het keelchakra. De edelsteen zou Kreeften kunnen helpen bij het uiten van gevoelens. Daarnaast zou chalcedoon sociaal, optimistisch, vrolijk en creatief kunnen maken. Ook zou het zelfvertrouwen van de Kreeft een oppepper kunnen krijgen!

Labradoriet

Een andere kreeft edelsteen is Labradoriet. Deze edelsteen zou een beschermend karakter hebben en ervoor kunnen zorgen dat je gevoelens van anderen sneller oppikt. Daarnaast zou labradoriet ervoor kunnen zorgen dat je dichtbij jezelf blijft en met beide benen op de grond blijft staan. Ook zou labradoriet creativiteit kunnen bevorderen.

Rozenkwarts

Een ander passend antwoord op de vraag ‘welke steen past bij kreeft’ is rozenkwarts edelsteen. Rozenkwarts kreeft is een goede combinatie. Rozenkwarts zou de kreeft ontvankelijk kunnen maken naar henzelf en naar anderen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen helpen bij trauma’s en zelfliefde. Rozenkwarts zou de schoonheid om je heen meer kunnen helpen waarderen.

Opaliet

Een andere kreeft sterrenbeeld steen is Opaliet. Opaliet zou je hoofd helder kunnen maken en harmonie kunnen geven. Volgens kenners zou de steen stemmingswisselingen kunnen stabiliseren en rust kunnen brengen op moeilijke momenten. Een goede kreeft sterrenbeeld edelsteen, dus! Opaliet zou daarnaast ontspannend kunnen werken en een positieve werking kunnen hebben op je humeur.

Carneool

Welke steen hoort bij kreeft is carneool. Deze sterrenbeeld kreeft edelsteen zou Kreeften kunnen helpen om te aarden. Carneool zou kunnen helpen om het verleden los te laten en te leven in het hier en nu. Daarnaast zou deze steen zelfvertrouwen kunnen geven om voor jezelf op te komen. Carneool kreeft zou werken op het wortelchakra en motiverend, verwarmend en activerend kunnen zijn.

Citrien

De laatste steen sterrenbeeld kreeft is Citrien. Deze steen zou het zelfvertrouwen van Kreeften een boost kunnen geven. Ook zou deze steen een positieve invloed kunnen hebben op de creativiteit. Heb je soms last van het vast blijven zitten in een negatieve spiraal? Een goede edelsteen armband kreeft is daarom citrien, omdat deze zou kunnen helpen om situaties met een positieve blik te bekijken.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.