• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Tweelingen

1 - 24 van 501 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Tweeling

Als je bent geboren tussen 21 mei en 21 juni, dan is Tweeling jouw sterrenbeeld. Sterrenbeeld Tweeling is over het algemeen erg nieuwsgierig en extravert. Planeet Mercurius is de heerser van dit sterrenbeeld. Mercurius hoort bij communicatie, beweging en intelligentie. Mensen met dit sterrenbeeld zouden erg beweeglijk en energiek kunnen zijn. Ze zouden echte gezelligheidsdieren zijn en hebben vaak filosofische gedachten over het leven. Welke edelsteen hoort bij tweeling? Dat zijn onder andere een tijgeroog en chalcedoon. Meer tweeling sterrenbeeld edelsteen types lichten we hieronder toe.

Welke edelsteen past bij Tweeling?

Wat is nou een echte sterrenbeeld tweeling edelsteen? Hieronder lichten we een aantal toe.

Tijgeroog

Een tijgeroog edelsteen zou zelfvertrouwen, daadkracht en doorzettingsvermogen geven. De nieuwsgierigheid van tweeling zou door een tijgeroog versterkt kunnen worden. Hij zou het analytisch vermogen van de drager kunnen helpen verbeteren. Tijgeroog zou je ook kracht kunnen geven bij angsten en andere negatieve gevoelens. Tot slot zou een tijgeroog de wispelturige Tweeling kunnen helpen bij het doorhakken van knopen.

Chalcedoon

Een echte edelsteen sterrenbeeld tweeling is de chalcedoon. Deze steen zou onze communicatievaardigheden helpen ondersteunen, zowel schriftelijk als mondeling. En laat het tweeling sterrenbeeld nou net horen bij Mercurius, de planeet van de communicatie. Tweelingen zouden daarnaast heel vrolijk kunnen worden van deze steen. Ook zou chalcedoon kalmerend kunnen werken en creativiteit en expressie kunnen stimuleren.

Citrien

Citrien is een zonnige en verwarmende steen die zelfvertrouwen en optimisme zou stimuleren. Een perfecte match voor de zonnige en enthousiaste Tweelingen! Citrien zou daarnaast nervositeit kunnen helpen verminderen als je daar als Tweeling last van hebt, omdat de steen zou helpen angsten en fobieën te overwinnen. Volgens kenners bevordert de steen creativiteit, zelfexpressie en trekt het geluk en voorspoed aan.

Rode Jaspis

Rode Jaspis zou een Tweeling kunnen helpen om niet op te geven na een tegenslag en daarmee meer geduld en doorzettingsvermogen helpen creëren. De steen zou krachtig maken en wilskracht helpen versterken. Daarbij zou de steen je helpen terug te komen bij jezelf en een gevoel van veiligheid kunnen geven. Doelen zouden makkelijker waargemaakt kunnen worden en ideeën zouden sneller kunnen worden omgezet in actie met de rode jaspis.

Agaat

Een andere edelsteen voor tweeling is de agaat. Agaat is een aardende steen die zou kunnen helpen stabiliseren en beschermen. De steen zou innerlijke rust kunnen helpen bevorderen. Agaat zou mensen met het sterrenbeeld tweeling kunnen helpen om angsten, fobieën en onrustige gevoelens te verminderen. Vooral roze agaat zou hierbij kunnen helpen. De steen zou daarnaast kunnen zorgen voor zelfreflectie.

Meer Edelsteen Sterrenbeeld Collecties

Wil je meer weten over sterrenbeelden en over edelsteen sterrenbeeld soorten? Bij Spiru vind je alles wat je hartje én je sterrenbeeld begeert! Jouw edelstenen collectie begint bij Spiru.