• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld 🤩 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist Armband

1 - 24 van 29 producten
Sfeerfoto's

Amethist armbanden

Armbanden worden al eeuwenlang gedragen. Vooral amethist armbanden hebben een bijzondere betekenis. Daarnaast kun je een armband amethist ook gemakkelijk bij je dragen, omdat de meeste elastiek bevatten. Zo passen ze om bijna iedere pols. Natuurlijk zijn er ook mooie varianten zoals amethist armband zilver of amethist armband goud. Een zilveren armband met amethist zou een waardevol cadeau kunnen zijn voor een dierbare.

Amethist armbanden Kopen

Een armband lijkt heel alledaags, maar is dat absoluut niet. Een amethist armband wordt al eeuwenlang gedragen en zouden aangeven dat de drager een speciale status heeft of een herinnering heeft aan iets belangrijks. Een armband met amethist is een bijzonder cadeau om weg te geven of om voor jezelf te kopen. Draag je een amethist armbandje, dan zou de energie van deze steen bijdragen aan een helder hoofd. Amethist zou namelijk volgens veel tradities kunnen helpen bij het scheppen van duidelijkheid en orde.

Een armband met amethist kan door iedereen worden gedragen. Er is voor jong, oud, man, vrouw en alles daar tussenin een geschikte armband met amethist. Naast amethist armbanden hebben we ook nog amethist hangers, amethist ketting, amethist ringen, amethist oorbellen en andere amethist sieraden.

Meer armbanden kopen bij Spiru

Naast amethist armbanden hebben we nog meer armbanden in onze ruime collectie. Je vindt er verschillende armbanden met bedels, kralen armbanden en boeddha armbanden. Power Beads armbanden zijn een bijzonder spiritueel cadeau. En met split armbanden zit je altijd goed.