• Spiru Grootste Spirituele Webshop van de Benelux
  • Spiru Gratis verzending vanaf €50
  • Spiru 100.000+ Zenvolle klanten
Gratis verzending vanaf €50
Lisette
Door Lisette 1 maart 2019
Lezen werkt meditatief, ontspan 4 minuten met dit artikel.
5169 x

De biotensor lijkt een raar dingetje met zo’n wiebelende antenne, maar heeft een bijzondere werkmethode. Benieuwd naar hoe het werkt? Lees dan verder voor informatie over de biotensor werking.

biotensor met houten handvat, veer en contragewicht

 

Het kan een bijzondere ervaring zijn om te werken met een biotensor. Terwijl je hem in de hand houdt en hem zachtjes laat bewegen reageert hij zogezegd op trillingsfrequenties. En net als bij een pendelketting kun je door middel van deze tool vragen naar antwoorden op die brandende kwesties. Niet alleen voor jezelf, maar zelfs voor je huisdier valt het te proberen. Echt waar! Dat klinkt geweldig natuurlijk, maar hoe werkt het pendelen met een biotensor precies? Hier lees je meer over de biotensor werking.

biotensor werking, ijzerdraad, veer, houten handvat

Hieruit bestaat een biotensor

Een biotensor lijkt misschien sterk op een antenne, maar dan gepaard met een handvat. Hieraan verbonden zit ijzerdraad met daaraan een contragewicht die het draad doet bewegen. Het is HOE hij beweegt dat zogezegd wordt gemanipuleerd door iets buiten onze macht.Werken met biotensor lijkt net alsof je met een antenne op zoek gaat naar verbinding. Dit staat niet eens zo ver af van de eigenlijke werking.

pendelketting, paars, amethist

Beweging door de biotensor werking

Net zoals je pendelt met een pendelketting of wichelroedes, heet het werken met een biotensor ook pendelen. Een biotensor betekent in het Latijn ook wel ‘gevoeligheid voor straling’ en dat is precies waar het op inspeelt. Hierdoor verschilt het ook van andere pendel methodes. Wanneer je aan het pendelen bent met een biotensor werk je met de theorie van radiësthesie, wat simpelweg ‘het weerklinken van trillingen’ betekent. Deze trillingsfrequenties manipuleren dus volgens de theorie HOE de biotensor beweegt.

Wisselwerking van de biotensor werking met het onderbewustzijn

Om het nog wat complexer te maken komt ons onderbewustzijn er ook nog bij kijken. Deze heeft in theorie een constante wisselwerking met die stralingen oftewel de trillingen van lichaam en omgeving. Het idee is dus dat het onderbewustzijn invloed heeft op de trillingen die doorgestuurd worden naar de biotensor. Je zou kunnen zeggen dat de antwoorden die de biotensor geeft dus eigenlijk van diep binnenin onszelf komen. Je weet ze wel, maar je kan er met je bewustzijn niet bij komen. Dat kennen we allemaal. Als ik verdrietig ben, maar ik niet zo goed weet waarom dan kan mijn onderbewustzijn het wel verklaren. Wat zitten wij mensen ook mooi in elkaar hé?

Biotensor van bergkristal

Stap voor stap pendelen met de biotensor

Wanneer je aan het pendelen bent met een biotensor gaat het als volgt:

  1. de biotensor ligt in de hand en met een klein tikje begint hij te bewegen.
  2. een vraag wordt gesteld en hierop reageert het onderbewustzijn door middel van de trillingen.
  3. de beweging die de tensor maakt door deze trillingen geven antwoord op de vraag. Dit kan alleen ja of nee zijn en in sommige gevallen misschien of ik weet niet.

De biotensor werking geldt niet alleen voor jezelf of andere mensen, maar ook voor doelen die je misschien niet snel zou verwachten.

biotensor werking, handvat van bergkristal

Meerdere opties voor de biotensor werking

Wist je dat de biotensor niet alleen een werking kan hebben op mensen, maar ook op dieren en niet-levende materie? Ja, voor honden, katten en zelfs paarden wordt er ook gependeld. Door gebruik te maken van de biotensor proberen mensen contact te maken met hun huisdier. Zijn ze gelukkig? Krijgen ze de juiste voeding? Ook kun je pendelen op niet-levende materie als voeding of vitaminen. Hou het in je hand en vraag of je bijvoorbeeld meer of minder vitamine D nodig bent. Of zou het eten van een appel mij goed doen op dit moment?

Wil je zelf ook aan de slag nu je weet hoe deze manier van pendelen werkt? Kies een van de vele biotensors die het beste bij jou past en probeer het uit! Ben je nou geïnteresseerd in pendelen in het algemeen lees dan bijvoorbeeld de blog pendelen voor nieuwkomers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50