• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek 1.000+ Zenvolle producten in onze Sale 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Biotensor Werking: Wat Vertellen de Trillingen Jou?

Door Lisette 1 maart 2019
Lezen werkt meditatief, ontspan 4 minuten met dit artikel.
37047 x

Biotensor werking, wat is dat eigenlijk? Het lijkt een raar dingetje met zo’n wiebelende antenne, maar geeft een bijzonder effect. Luister en huiver!

Terwijl je een biotensor in de hand houdt en hem zachtjes laat bewegen, reageert hij zogezegd op trillingsfrequenties. Net als bij een pendelketting zou je een biotensor vragen kunnen stellen, maar dat niet alleen… Ook verstoringen in energie zouden gedetecteerd kunnen worden. Dat klinkt geweldig, maar hoe werkt een biotensor precies? In deze blog leer je meer over de biotensor werking en hoe jij de biotensor kunt gebruiken.

vissen hengel water landschap

Dit zijn de Onderdelen van een Biotensor

Het meetapparaat is ontworpen door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach. Het lijkt misschien een wat vreemd object, maar het is eigenlijk een goed doordacht meetinstrument. Ze bestaan uit een handvat, een verenstaal spriet (de tensor) en een contragewicht. Eigenlijk lijkt het net een mini-hengeltje, maar in plaats van vis, vang je er trillingen mee op.

golvend water weerspiegeling

Zo Ontstaat Beweging door de Biotensor Werking

Net zoals je pendelt met slinger Pendels of Wichelroedes, heet het werken met een biotensor ook pendelen. Het verschil is dat een tensor werkt volgens radiësthesie theorie. Dit betekent simpelweg ‘het weerklinken van trillingen’. Het idee is dat alles in dit universum bestaat uit trillingen; een boom, een kat, ons eigen lichaam, et cetera. Een gevoelig meetinstrument zoals deze zou genoemde trillingen dus kunnen opvangen. Maar nu is de vraag, wat kan je hiermee bereiken?

Het Lichaam Onderzocht met de Biotensor Werking

Door de biotensor te gebruiken, zouden verstoringen in energie gedetecteerd kunnen worden. Stel je voor, we gaan met het instrument langs je lichaam op zoek naar eventuele storingen in je energieveld. Alles zou dus bestaan uit trillingen, maar er zijn wel onderlinge verschillen.

Volgens de theorie hebben alle organen een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De tensor reageert op die verschillende trillingen en door de tensor vragen te stellen, zou je erachter kunnen komen waar bijvoorbeeld verstoorde energie zit. Hiervoor moet je wel weten welke bewegingen van het instrument ‘ja’, ‘nee’ of ‘misschien’ zouden kunnen betekenen.

Volgens de ene persoon is een biotensor onzin, terwijl een ander een biotensor betrouwbaar acht. Wat wij kunnen zeggen: vertrouw op jouw eigen zintuigen en lichaam en ga het eens ervaren.

biotensor meetroede hout handvat

Zo kun je een Biotensor Vragen Stellen

Volg de onderstaande stappen om je biotensor vragen te kunnen stellen:

  1. Houd de tensor vast en geef er een klein tikje aan, zodat de spriet gaat bewegen.
  2. Stel een vraag die je alleen met ‘ja’ of ‘nee’ kan beantwoorden.
  3. De energie vanuit je onderbewustzijn reageert door middel van trillingen op die vraag. Dit pakt de biotensor op door te gaan bewegen.
  4. De beweging die de tensor kan vervolgens antwoord geven op je vraag. Dit kan dus ‘ja’ of ‘nee’ zijn en in sommige gevallen ‘misschien’ of ‘ik weet niet’.

Wil je erachter komen welke beweging de biotensor werking maakt voor ‘ja’, ‘nee’ of ‘misschien’? Hiervoor bestaan simpele oefeningen die je ook in kunt zetten bij het gebruiken van een slinger pendel. In de blog Pendelen zo start je met slingeren vind je deze oefeningen. Deze kun je ook gebruiken als biotensor gebruiksaanwijzing!

Alle Biotensors Bekijken

biotensor handvat levensbloem rozenkwarts

Dit heb je nodig voor goede Biotensor Ervaringen

Wil je zelf ook aan de slag nu je weet hoe deze manier van pendelen werkt? Kies de beste Biotensor die bij jou past en probeer het uit.

In de blog Hoe werkt een pendel leer je ook meer over de betekenis en achtergrond van het pendelen. Heb je een tensor met een edelstenen handvat uitgekozen? Dan leer je in de blogs Edelstenen Reinigen en Edelstenen Opladen hoe je het maximale uit je nieuwe meetinstrument kunt halen. Hoe meer positieve energie, hoe beter de trillingen, toch?

Heb jij al eens een pendel gebruikt en hoe heb je dat ervaren?

Laatste aanpassing op 14 januari, 2022 2:50 pm

Een vraag of opmerking? We horen het graag!

    1. Hoi Sven. Dankjewel voor je vraag! Welke beweging van de biotensor “ja” of “nee” betekent moet je inderdaad zelf ondervinden. Dit is eigenlijk de eerste stap in het gebruiken van je biotensor. Om voor jezelf uit te vogelen welke beweging ja, nee, of misschien betekent, bestaan een aantal oefening. Om maar een te noemen; je kunt vragen stellen aan de biotensor waarvan je zeker weet dat het antwoord ja of nee is. Zoals is mijn naam Sven? Door steeds dit soort vragen te stellen, kom je er langzamerhand achter welke beweging voor jou ja, nee en misschien betekenen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *