• Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €40
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €40
Unieke Producten uit 44+ Landen
Anouk
Door Anouk 10 september 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 3 minuten met dit artikel.
2036 x

Manifesteren is van Niets Iets maken. Maar hoe doe je dat? Lees hier wat Engelen, Kristallen en Chakra’s in je zoektocht kunnen betekenen!

orgonite piramide citrien met engel

De betekenis van manifestatie is ‘openbaar’ of ‘bekend gemaakt’. In het Latijn betekent het werkwoord manifestare ‘aan het licht brengen’. De Romeinen gebruikten het woord bijvoorbeeld wanneer iemand op heterdaad betrapt werd en zo verwees het ook naar tastbaar bewijs. Het woord manifesteren is synoniem met iets zichtbaar maken. Maar waar was het daarvóór dan eigenlijk? Dat is natuurlijk een hele spirituele vraag! Hier lees je hoe je zelf op zoek kunt gaan naar het antwoord door te werken met

  • Engelen
  • Kristallen
  • Chakra’s

Dit is de Spirituele Betekenis van Manifesteren

De definitie van manifestatie heeft voor veel mensen ook een diepere betekenis. Want hoe wordt iets nou realiteit? Is het eerst een idee of een verlangen en verandert het dan vanzelf in werkelijkheid? Zijn er do’s en don’ts wanneer je wilt manifesteren of kun je rekenen op hulp van boven? Manifestatie is spiritueel omdat het de vraag oproept hoe iets onzichtbaars zichtbaar kan worden. Gelukkig zijn er super veel manieren om op zoek te gaan naar het antwoord!

Manifestatie met het Derde en Zesde Chakra

Bij het omzetten van gedachten in daden zou je volgens yogi’s gebruik kunnen maken van twee Chakra’s, het Derde Oog en de Zonnevlecht. Het zesde punt tussen de wenkbrauwen zou je namelijk in staat stellen om jouw idealen en wensen te visualiseren. De plexus solaris tussen je ribbenkast genereert vervolgens de power om dat voor elkaar te krijgen. Wil je met chakra’s experimenteren? Er zijn speciale Chakra Stenen of Chakra Kleuren die veel mensen helpen om zich af te stemmen op hun eigen energie!

Manifesteren met Engelen

Aartsengelen of een persoonlijke Beschermengel zouden de ideale partners zijn bij het verwezenlijken van je dromen. Volgens kenners geeft bijvoorbeeld aartsengel Gabriël jouw manifestatie betekenis. Hij/zij zou namelijk helpen bij het creatieve proces. Wil je bovendien iets nieuws in de plaats van het verleden stellen, dan helpt het volgens veel mensen ook om je herinneringen eerst los te laten. Bij die taak zou Zadkiël je maar al te graag helpen!

orgone edelstenen engel amethist

Manifesteren met Edelstenen

Zoek je een onderonsje met goedgezinde gidsen? Seleniet staat bekend als Engelensteen en helpt veel mensen om contact te leggen met een hogere intelligentie. Ook kun je kristallen kiezen die optimistisch maken zoals Citrien of je uithoudingsvermogen versterken zoals Tijgeroog. Heb je moeite met het visualiseren van de ideale uitkomst? Amethist kalmeert volgens edelsteentherapeuten je denken, zodat je helder kunt waarnemen!

Edelstenen & Mineralen Bekijken

Wat betekent manifesteren voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50