• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist Sieraden

Sieraden met amethist vind je in verschillende soorten en maten. Edelsteen amethist is een mineraal uit de kwartsfamilie. Dit mineraal vind je in de kleur lila tot diep paars, maar kan ook roze van kleur zijn. De steen is perfect om te bewerken in prachtige amethist juwelen.

Sieraden met Amethist kopen

Het dragen van sieraden amethist zou volgens mensen een positief effect op mentale en spirituele vermogens kunnen hebben. Zo zou de amethist bijvoorbeeld objectief denken kunnen stimuleren en drukke gedachten kunnen kalmeren. Volgens verschillende tradities zou de amethist ook helderheid kunnen scheppen in je hoofd. Door een amethist bij je te dragen in de vorm van een amethist armband of amethist hanger, heb je deze werking altijd bij je. Ook een amethist ring is een mooie manier om deze spirituele kracht bij je te dragen. Je hele amethist sieraden look maak je af met bijpassende amethist oorbellen.

Meer Sieraden bij Spiru

Heb je al eens bij onze andere edelsteensoorten sieraden gekeken? We hebben naast prachtige granaat sieraden ook labradoriet sieraden en bergkristal sieraden. Met lapis lazuli sieraden til je je vriendschap naar een hoger niveau en met rozenkwarts sieraden bezegel je de liefde voor jezelf. Kijk eens bij al onze Spirituele Sieraden voor meer inspiratie. Er is altijd een sieraad dat bij je past.