• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist Hanger

1 - 24 van 50 producten
Sfeerfoto's

Hanger Amethist

Amethist hangers zijn hangers met echte amethist edelsteen erin. Ze kunnen ingelegd zijn in verschillende materialen, zoals een gouden hanger met amethist of een zilveren hanger met amethist. De meeste hanger amethist hebben een geboord oogje zodat je ze gemakkelijk aan een ketting kunt bevestigen, of een ander soort ophangsysteem.

Een amethist ketting hanger zou voor vele mensen een speciale energie afgeven. Iedere edelsteen heeft zijn eigen energie en eigenschappen, en dat geldt ook voor de amethist. Dat maakt het dragen van een amethist hangertje extra bijzonder.

Een amethist hanger is er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit een ruwe amethist hanger, maar ook uit gepolijste hangers en uit geslepen hangers. Je kunt kiezen uit verschillende soorten amethist hanger goud.

Amethist Hanger Kopen

Hangers dames amethist zijn natuurlijk niet alleen voor dames, maar voor iedereen. Naast verschillende amethist hanger hebben we ook nog keuze uit verschillende soorten amethist ketting, amethist ringen, amethist oorbellen en andere amethist sieraden.

Meer Edelsteen Hangers kopen bij Spiru

De Edelsteen Hangers keuze bij Spiru is reuze. Zo hebben we prachtige druppel hangers, lieve hartjes hangers en beschermengel hangers. Door het dragen van Kristal Punten heb je de werking van het kristal altijd dichtbij je. Ruwe Edelsteen Hangers zijn hangers onbewerkte mineralen in hun oorspronkelijke vorm. En met een Geboortesteen Hanger heb je pas een persoonlijk sieraad!