• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist Ketting

16 producten
Sfeerfoto's

Amethist Ketting

Een amethist ketting is een – het woord zegt het al – een ketting met een amethist edelsteen eraan. De snoeren van een ketting amethist zijn vaak gemaakt van verschillende materialen, zoals metaal, een veter, spang of een waskoord.

Een amethist steen ketting straalt volgens dragers en kenners een bijzondere energie uit, die het welzijn van de drager zou kunnen beïnvloeden. In de edelsteenkunde zou het dragen van een ketting met amethist voor rust in het hoofd zorgen. Daarnaast zou het een goede beginnerssteen zijn om de krachten van edelstenen te leren kennen.

Amethist Ketting Kopen

Een amethist ketting kun je kopen in verschillende soorten, maten en materialen. Zo vind je halssnoeren met amethist kralen of amethist hangers. Daarnaast kun je kiezen uit amethist ketting goud en amethist ketting zilver. Naast een zilveren ketting met amethist kun je kiezen uit verschillende soorten amethist, zoals een ruwe amethist ketting. De kettingen hebben een knoop, magneet of metalen slotje als sluiting.

Je amethist sieraden look maak je af met amethist oorbellen, amethist ringen en amethist armbanden.

Meer Edelsteen Kettingen Kopen bij Spiru

Naast Amethist kettingen hebben we verschillende soorten kralenkettingen, split kettingen en kettingen met hanger. De creatievelingen onder ons kunnen ook zelf kettingen maken met ons Kralen en Rijgmateriaal.