• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist Ringen

9 producten
Sfeerfoto's

Amethist Ringen

Amethist Ringen zijn er in verschillende soorten en maten. Een amethist ring is een ring die echte amethist edelsteen bevatten. Een ring met amethist kan voor veel mensen een symbolische betekenis hebben. Amethist zou namelijk kalmerend kunnen werken, en een symbolische betekenis van inzicht en verbinding hebben. Door een ruwe amethist ring te dragen, heb je deze energetische krachten altijd bij je.

Daarnaast zijn ringen al eeuwenlang een symbool van trouw. Vandaar ringen vaak gekoppeld zijn aan een huwelijk of andere soort van van verbintenis. Als je op een andere manier trouw wilt zijn aan iemand, is een ring met amethist steen ook een prachtig cadeau om te geven. Voor deze ‘trouw’ maakt het niet uit of je een amethist ring goud of een ring amethist zilver draagt. Het gaat om het symbool.

Goud of Zilveren ring met amethist

In onze webshop vind je verschillende soorten ring amethist. Er zijn verschillende vormen, maten en materialen. Zo heb je ruime keuze uit gouden ring met amethist en zilveren ring amethist. Of je nou kiest voor een gouden ring amethist of een amethist ring zilver, er is voor iedereen iets wat past.

Wist je dat amethist de geboortesteen van de maand februari is? Een amethist steen wordt eigenlijk alleen maar in verschillende kleuren paars gevonden, van lila tot donkerpaars. En de kleur paars zou bij de maand februari passen. De kleur zou staan voor ontwikkeling van de geest, het krijgen van inspiratie en spirituele kracht.

Ring amethist Kopen

Naast prachtige ring amethist goud en zilveren ring amethist vind je veel andere amethist sieraden in onze webshop, waaronder amethist armbanden, amethist kettingen, amethist oorbellen en amethist hangers.

Meer Edelsteen Ringen bij Spiru

Neem eens een kijkje bij onze Edelsteen Ringen collectie. Handgemaakte zilveren ringen met edelsteen! Zo draag je de werking van kristallen altijd dichtbij je. Ook vind je unieke geboortesteen ringen voor iedere maand en sterrenbeeld in ons assortiment. Draag je het liefst zilver? Dan vind je bij onze zilveren sieraden vast en zeker iets wat bij je past.