• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Amethist oorbellen

Oorbellen met amethist zijn oorbellen met echte amethist edelsteen. De oorbellen amethist bevatten enkele of meerdere amethist edelstenen en zijn vaak verwerkt tot zilveren oorbellen met amethist of gouden oorbellen met amethist. De vormen van de amethist oorbellen hangers zijn divers. Zo zijn er amethist oorhangers, maar ook amethist oorstekers.

Amethist oorbellen zilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver met één of meerdere amethist steentjes erin. Amethist oorbellen goud zijn vaak van verguld goud. Dat betekent dat het gemaakt is van een basismateriaal zoals zilver of koper, waarop een dun laagje goud wordt aangebracht. Zo heb je alsnog de luxe van zilveren oorbellen, maar zijn het gouden oorbellen amethist.

Oorbel Amethist Kopen

Volgens kenners stimuleert Amethist de spiritualiteit en het derde oog. Ook staat hij bekend als de steen zijn van het hoofd. Naast dat het helder denken zou stimuleren en hoofdpijn weg zou kunnen nemen, zou het ook drukke gedachten kunnen kalmeren. Dit paarse kwarts helpt volgens liefhebbers bij het nemen van afstand en het verkrijgen van helderheid. Het zou bijvoorbeeld steun geven bij het doorbreken van oude patronen, slechte gewoonten en verslavingen. De steen wordt ook veel gebruikt voor een betere nachtrust.

Natuurlijk zijn er ook andere amethist sieraden om het geheel af te maken. Zo hebben we een ruim assortiment aan amethist armbanden en amethist kettingen. Een amethist ring maakt het helemaal af.

Meer Oorbellen Kopen bij Spiru

Naast oorbel amethist vind je ook genoeg andere Edelsteen Oorbellen in onze ruime collectie. Zo vind je er oorhangers edelsteen en oorstekers edelsteen. Zo draag je de krachten van kristallen altijd bij je! Ook hebben we verschillende soorten edelsteen plugs & tunnels. Er is voor ieder wat wils.