• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Levensbloem

Decoratie, Meditatie Spullen & Meer
1 - 24 van 64 producten
Sfeerfoto's

Flower of Life of Levensbloem

De Levensbloem zou volgens velen het Universum kunnen verklaren. Ieder aspect van het leven zou namelijk in de Flower of Life kunnen worden teruggevonden. In zijn geheel zou de Flower of Life – ook wel de Levensbloem – verbondenheid, harmonie, bescherming en schepping betekenen. De overlappende cirkels zouden weer staan voor de meerdere lagen waaruit het leven bestaat. Kenners zouden ook krachtig helende en energetische werkingen aan dit symbool toekennen.

Flower of Life Producten

Flower of Life sieraden

Sieraden zijn er voor iedereen. Iedereen kan de Levensbloem bij zich dragen. Zo zijn er verschillende spirituele sieraden met de Levensbloem, zoals hangers, oorbellen en ringen. Al je sieraden schatten kun je kwijt in een tarotdoosje. Neem ook eens een kijkje bij al onze andere spirituele sieraden.

Flower of Life wierook producten

De geur van wierook kan je naar andere dimensies brengen. Stel je voor dat je je wierook ook nog eens op een Wierookbrander met Flower of Life brandt! Ook hebben we een heksenketel met dit bijzondere symbool en zelfs een geursteen. Maar daar houdt ons wierook assortiment niet op, dus waan je vooral in ons overige wierook assortiment.

Meditatie producten met Flower of Life

Yogi’s en meditatie beoefenaars gebruiken de levensbloem ook wel als focuspunt tijdens hun sessies. Een Meditatiekussen met Levensbloem is dan ook een kers op de taart. Voor de beoefenaars die graag wat extra pijnprikkels opzoeken, zijn er ook spijkermatten. Meer artikelen vind je in onze uitgebreide meditatie collectie.

Edelsteen producten met Flower of Life

Van je huis een zenvolle plek maken doe je ònder andere met orgonites en andere edelstenen aankleding. We hebben dan ook een mooie collectie orgonites met flower of life.

Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer andere edelstenen vormen en zelfs fossielen voor jouw persoonlijke altaar of zenvolle hoekje. Jouw spirituele reis begint bij Spiru.