• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek de leukste Kerstcadeaus! 🎄 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Merkaba

Merkaba | Een krachtig Symbool uit de Heilige Geometrie
1 - 24 van 29 producten
Sfeerfoto's

Merkaba Kopen

De Merkaba is een van de krachtigste symbolen uit de heilige geometrie. Deze wordt ook wel 3D Davidster of Ster Tetraëder genoemd. De bijzondere ster bestaat als het ware uit twee in elkaar geschoven piramides. Je kunt de Merkaba kopen en activeren om aan de slag te kunnen gaan met deze krachtige ster. Zo zou de trilling in het lichtlichaam kunnen verhogen, waardoor je naar andere plekken en dimensies zou kunnen reizen. Bovendien zou het ons kunnen beschermen tegen negatieve energie.

Hierbij zou de Merkaba kunnen helpen

Toch is de Merkaba meer dan alleen dat. Merkaba zou je kunnen ondersteunen bij het groeien, in het bijzonder naar de hoogste dimensies vanuit je ziel. De ster zou je helpen met de verbindingen van je ziel, het goddelijke (de bron) en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles om je heen. Daarnaast zou het kunnen helpen bij het opheffen van blokkades en het vinden van acceptatie, balans, vrede, liefde en innerlijke rust.

Zo ziet de Merkaba eruit

De Merkaba ziet eruit als een soort zespuntige ster die bestaat uit twee tetraëders. Tetraëders zijn piramides die een driehoekige basis hebben. Deze zijn tot halverwege in elkaar geschoven. Volgens sommigen staan deze piramides voor mannelijke en vrouwelijke energie die met elkaar zijn verbonden en in harmonie samenkomen. Dit veld van licht, geest en bewustzijn staat voor de verbinding tussen verschillende energieën.

De betekenis van Merkaba

Het woord Merkaba bestaat uit ‘Mer‘, wat de goddelijke bron of licht betekent, het woord ‘ ka’, dat staat voor het geestelijk bewustzijn en onze ziel en ‘ba ‘, wat het Egyptische woord is voor het fysieke lichaam en het aardse leven. Onze ziel zou als een onzichtbaar veld rondom ons lichaam draaien en steeds groter worden tijdens ons aardse leven. Tijdens ons aardse leven gaan we verschillende testen en beproevingen aan als een soort leerschool om uiteindelijk in licht en liefde te kunnen leven. Hierin zul je tijdens het aardse leven groeien door empathie, begrip en mededogen te tonen, de waarheid te kunnen spreken en open en eerlijk te durven zijn. Wanneer je met deze intentie leeft, zou je bewustzijn kunnen groeien en je meer levenservaring opdoen. De samenwerking van de drie unieke energieën mer, ka en ba zou leiden tot een speciaal ontvouwen bewustzijnsveld, dat eruit ziet als soort vliegende schotel. Dit zou lijken op twee diepe borden die tegen elkaar zijn gedrukt. Dit veld wordt ook wel Merkaba genoemd.

Onvoorwaardelijke Liefde

Wat essentieel is om je bewustzijnsvelden uit te breiden tot de vorm van een Merkaba is onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor alles om je heen. Dit betekent dat je zonder oordelen leeft en alles accepteert zoals het is. We kunnen overal iets van vinden, maar ons denken is niet wie we in werkelijkheid zijn.

Meditatie of Merkaba Hanger dragen

Mediteer met een Merkaba of draag hem bij je in de vorm van een hanger. Tijdens de meditatie kun je een kristallen of orgonite Merkaba vasthouden. Hierdoor zou je een helend en inspirerend krachtveld ervaren en inzichten krijgen. Hogere dimensies, gidsen en engelen zouden je hierbij kunnen helpen. Je leest hier meer over in onze blog over de Merkaba.

Pendelen met de Merkaba

Pendelen is over de hele wereld bekend. Met een pendel probeer je antwoorden uit het onderbewuste te krijgen. Het is een oude vorm van waarzeggerij, waarbij meestal naar antwoorden op verschillende levensvragen wordt gezocht. Daarnaast wordt het ook wel eens gebruikt om de energie van iets of iemand anders te lezen. Meestal zijn pendels in de vorm van een facet geslepen. Bij Spiru zijn er ook Merkaba pendels verkrijgbaar. Deze pendels worden gebruikt bij verschillende therapieën en healing.

Dit zijn de Voordelen van Merkaba Technieken

Merkaba Technieken zijn spirituele technieken waarmee je jouw lichtlichamen kunt activeren tot hun maximale groei als merkaba’s. Volgens kenners zouden deze technieken helpen ons groeiproces in bewustzijnsniveau aanzienlijk te versnellen. Daarbij zou het de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren en ons in een staat van liefde en licht te brengen. Voor een optimaal resultaat zouden deze merkaba technieken slechts tien minuten per dag worden toegepast.

Meer producten als Merkaba Kopen

Ben je geïnteresseerd in de producten van de Merkaba? Kom je graag in contact met hogere dimensies of wil je graag in contact komen met je beschermengelen? Neem dan een kijkje bij onze engelen beeldjes. Ook de beschermengel hanger staat symbool voor licht en liefde. Het zou je kunnen verbinden met hogere dimensies. En wat dacht je van de Rozenkwarts, die bekend staat als de steen voor onvoorwaardelijke liefde? Ook die zou je kunnen helpen bij het vergroten van je lichtveld. Alles voor jouw spirituele reis vind je bij Spiru.

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50