• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld 🤩 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Boeddhistische Winkel

Onze Online Boeddhistische Winkel is voorzien van een ruim aanbod met producten uit het Boeddhisme. Er is voor ieder mens en binnen elke prijsklasse wel iets te vinden. Veel van de producten uit de boeddhistische winkel zijn een goed cadeau om te geven, omdat ze een symbolische betekenis dragen. Denk maar aan de populaire boeddha beelden. Daarnaast ben je onder meer ook voor spirituele sieraden zoals mala kettingen, wierook en meditatie producten bij Spiru aan het juiste adres. De keuze is reuze, daarom slaag je hier altijd!

Boeddha Winkel

Bij Spiru vind je een brede collectie boeddha beelden van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Die kun je trouwens ook best voor jezelf kopen. Zolang je kunt genieten van de schoonheid van Boeddha en deze met de juiste intentie koopt, is dat geen probleem. In onze boeddhistische winkel vind je een ruim assortiment aan Boeddha Beelden uit verschillende landen:

Chinese Boeddha

Thaise Boeddha

Japanse Boeddha

Chinese Boeddha

Chinese boeddha beelden zijn herkenbaar aan donker gelakt hout. Verder wordt dit beeldje gekenmerkt door zijn brede glimlach, kale kop en bolle buik. Je hebt deze Happy Boeddha of Dikbuik Boeddha vast wel eens gezien! Zo niet, dan lees je meer in deze blog over de Lachende Boeddha Betekenis. Meestal draagt hij ook iets bij zich, zoals een kralenketting of een plunjezak.

Thaise Boeddha

Thaise Boeddha Beelden zijn vaak slank en mooi gedetailleerd. Deze beeldjes zijn van verschillende materialen gemaakt. Meestal zijn ze rijkelijk versierd met goud, kleurrijke kleding met edelstenen of is de verhoging juist versierd met bijvoorbeeld lotusbloemen. Een Thaise boeddha is ook te herkennen aan een bindi tussen de wenkbrauwen en een opvallende punt in de vorm van een vlammetje op het hoofd (Ushnisha).

Japanse Boeddha Beelden

Hoewel de Japanse Boeddha vaak uitbundige versieringen draagt, is het uiterlijk van dit figuur sereen. De losjes vallende mantel laat zijn borst bloot. De ogen van boeddha zijn dicht en zijn gezichtsuitdrukking is neutraal. De Japanse Boeddha is ook te herkennen aan de lotushouding en zijn lange oorlellen. De handen van de Japanse Boeddha rusten vaak in zijn schoot in de zogenaamde dhyana mudra. Ook de abhaya mudra is bij dit figuur een veel voorkomend handgebaar.

Wierook

Wierook zijn kruiden en aromaten die je kunt verbranden voor een rustgevende geur. In onze webshop kun je wierookstokjes, kegeltjes, harsen en losse wierook kopen van verschillende Wierook Merken zoals Satya, HEM en Darshan. Ook vind je er traditionele Tibetaanse Wierook of Japanse Wierook. De verschillende soorten en geuren hebben elk hun eigen geschiedenis en gebruik, zodat er voor elke gelegenheid een bijpassend geurtje is. Kom je er niet uit? Lees dan de blog Wierook Kiezen voor wat tips.

Meditatie

Steeds meer mensen beginnen met meditatie. Om goed te ontspannen, heb je uiteraard wel goede meditatie spullen nodig. Daarvoor ben je bij Spiru aan het juiste adres. Bij ons vind je meditatiekussens en meditatiebankjes in allerlei vormen en maten. Meditatiematten vind je in verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals kleuren en symbolen die aansluiten bij de chakra’s.

Klank & Geluid

Wist je dat klanken en geluiden ook goede manieren zijn om tot rust te komen? Neem eens een kijkje tussen onze collectie klankschalen en bellen. Ook de gong is een krachtig instrument. Hij produceert zuivere tonen die lang doorklinken. Van oudsher wordt hij gebruikt als signaal om rituelen en stamvergaderingen aan te kondigen. Tegenwoordig worden ze vaak gebruikt tijdens meditatiesessies en bij healing. De bijzondere klank vraagt altijd om stilte en aandacht. De vibratie ervan zou kunnen zorgen voor een ontspannend gevoel van vrede en het opheffen van geblokkeerde energie.

Boeddhistische Winkel voor Inspiratie

Ook voor inspiratie kun je op onze boeddha shop terecht. Zo vind je op onze inspiratiepagina de meest uiteenlopende onderwerpen. Wil je werken aan het eerste chakra, ben je benieuwd naar Hana Matsuri, de geboortedag van Boeddha of heb je altijd al willen weten waarom de Lotusbloem zo’n ingebed symbool is binnen het Boeddhisme? Je vindt het in onze blogs!

 


Wierook

Alle Wierook Artikelen


Boeddha Armband

Alle Boeddha Armbanden


Malas

Alle Mala’s


Lotus Sieraden

Alle Lotus Sieraden


Ohm Sieraden

Meer Ohm Sieraden


Boeddha Beelden

Alle Boeddha Beelden


Klankschalen

Alle Klankschalen


Nog steeds op zoek naar iets leuks voor jezelf of een ander? Ga dan op reis door ons complete assortiment!

Assortiment bekijkeno

Customer Care