• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld 🤩 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Yogamat bedrukken

Yogamat bedrukken

Een goede yogasessie begint met de yogamatten van Spiru. Ontwerp zelf een yogamat en laat je kalmerende afbeeldingen, motiverende quotes of bedrijfslogo afdrukken op dit mooie product. Met een bedrukte yogamat kun je helemaal in stijl de juiste asana’s aannemen.

Yogamat bedrukken met logo 

Yoga staat erom bekend dat het stress vermindert, de concentratie verbetert en goed is voor je houding. Daarnaast zou je je na een potje asana’s aannemen vrolijker en energieker voelen. Laat een yogamat of sportmat bedrukken met het logo van je bedrijf of ander tof design, zodat je werknemers nog gemotiveerder zijn om te blijven bewegen. Bij Spiru bedrukken we de mat naar wens. Ook ideaal voor evenementen en bedrijfsuitjes!

Yogamat bedrukken voor thuiszittend personeel

Nu het thuiswerken steeds populairder wordt, wordt ook het sporten een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven. Thuiszitten betekent namelijk vaak ook meer stilzitten! Laat nu je yogamat bedrukken voor je werknemers die thuis aan hun dagelijkse portie rek en strekoefeningen willen komen. Een energieker lichaam, is immers een vitalere geest!

Yoga mat bedrukken voor jezelf

Je yogamat of fitness mat bedrukken is zowel leuk voor jezelf als voor je sportpartner. Het is algemeen bekend dat sporten goed is voor je fysieke en mentale gezondheid. Om je energieker en vitaler te voelen, is yoga de perfecte sport om te beoefenen. En zeg nou zelf: met een unieke yogamat wordt het toch nóg leuker om in balans te komen?

Meer producten laten bedrukken

Naast dat we yogamatten bedrukken, kunnen we als aanvulling ook bedrukte yoga bolsters en meditatiekussens leveren. Zo wordt het sporten nog leuker en makkelijker!

Waarom yogamat bedrukken bij Spiru?

Als jij je yogamat laat bedrukken bij Spiru, ben je verzekerd van het volgende: 

  • Duurzaam
  • Groot inkopen mogelijk tegen groothandelsprijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contactpersoon
  • Scherpe prijzen

Dat gun jij jezelf en je sportmaatje of werknemers toch ook?

 

Let op: wegens omstandigheden kunnen we op dit moment helaas geen producten bedrukken.