Zenvolle Summer Sale Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €40
  • Unieke Producten uit 49 Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €40
Unieke Producten uit 49 Landen

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Tijd om aan jouw geliefde te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Wij hebben een selectie gemaakt van liefdevolle cadeaus, die je met hart en ziel kunt weggeven. ❤

Wist je dat de Rozenkwarts de Steen van de Liefde wordt genoemd? Deze zou ervoor kunnen zorgen dat je hart zich meer zou openstellen voor het geven en ontvangen van Liefde. Met een Liefdevol Edelsteen Hartje kun je de plank sowieso niet mis slaan. Of ga voor het ultieme wellness gevoel en kies voor zinderende massageproducten. De romantiek maak je natuurlijk helemaal af met sfeervolle kaarsen en rustgevende sfeerlichten.

Ontdek onze top 12 Valentijn producten:Niets kunnen vinden in onze Top 12? Hieronder vind je meer leuke Valentijn cadeautjes:

Edelstenen Hartjes


Massage Producten


Sfeervolle Kaarsen


Rustgevende Sfeerlichten

Ontdek onze cadeauzoeker!

Op zoek naar een uniek cadeautje voor jouw bijzondere dierbare? Met behulp van onze zenderende cadeauzoeker hebben wij het extra gemakkelijk voor je gemaakt. Het grootste assortiment authentieke en spirituele cadeaus vind je bij Spiru!

 

Cadeau uitzoeken met de Cadeauzoeker

 

Ontspannen bestellen bij Spiru!

Onze producten zijn authentiek, uniek en vaak handgemaakt. Ze komen uit landen over de hele wereld. Denk bv. aan Nepal, India, Pakistan en andere Aziatische landen. We staan voor kwaliteit. Als jij niet tevreden bent, heb je maar liefst 30 dagen om te retourneren.

Vanaf €40 versturen we je bestelling helemaal gratis! Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen.

Het afgelopen jaar ontvingen we meer dan 50.000 klanten. Gemiddeld geven ze ons een 9.2!

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50