• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
 • Gratis Verzending vanaf €50
 • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek 700+ combideals met extra korting 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €50
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Spirituele vakantie

Spirituele vakantie 

Veel moetjes als werken, studeren, relaties onderhouden, op de kinderen passen, sporten, het huishouden doen? Druk, druk, druk? Je bent niet de enige. Meer mensen hebben in deze turbulente tijd belang bij een pauze van de dagelijkse stress. Ook hebben veel mensen behoefte aan diepgang en het ontdekken van wat nu echt belangrijk is in het leven. En als je er even over nadenkt: het belangrijkste in je leven ben jij! Zelfliefde is essentieel, en die krijg je door tijd voor jezelf te nemen en je spirituele kant te ontdekken. Ook een spirituele vakantie is selfcare!

Hier kan een spirituele vakantie bij helpen

Een spirituele vakantie kan je helpen om uit je hoofd en weer terug in je lichaam te komen. Op een spirituele vakantie ervaar je vrijheid en kom je terug bij jezelf, door in je eigen kracht te staan. Je gaat terug naar de basis en komt weer in balans, doordat je jouw ware ik weer leert omarmen. 

Is een spirituele vakantie iets voor mij?

De spirituele vakantie is geschikt voor iedereen die:

 • terug wil komen bij zichzelf
 • echt even wil ontspannen
 • afstand wil nemen van de stress drukte van alledag
 • in balans wil komen
 • last heeft van een burn-out
 • ruimte nodig heeft voor zichzelf
 • de connectie met zichzelf wil aangaan 
 • vrijheid wil voelen 
 • op zoek is naar inspiratie
 • en nog veel meer…

Spiritueel Vakantie

Een vakantie spiritueel? Ja, een spirituele reis kan je helpen om echte ontspanning te ervaren. Op zijn beurt zou dit weer helpen om je innerlijke rust, inspiratie en verdieping in jezelf te vinden. Je kunt het zien als een reis naar een andere omgeving, nieuwe vrienden, maar ook als een reis naar jezelf. Op zo’n zen vakantie zul je nieuwe dingen in het leven ontdekken en echt even doorvoelen. Een avontuur dat je altijd bij zal blijven en waar jij je leven lang plezier aan kunt beleven!

Zen reizen

Dat je op zoek bent naar rust en balans is niet zo gek. Even stilstaan, opnieuw kijken naar je situatie, andere keuzes maken, inspirerende ideeën opdoen, ontstressen en meer in het “NU” leven met je hart open, zijn thema’s waar onze deelnemers zich in herkennen. De Spirituele Reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans werk-privé en talenten te vergroten en te verdiepen. Op een spirituele vakantie worden je dus meerdere handvatten aangereikt waarmee jij bewuster kunt leven en positiever in het leven leert te staan. 

Spirituele vakantie bestemming

Er zijn verschillende soorten spirituele vakanties. Denk bijvoorbeeld aan retraites, of vakanties die zich specifiek richten op ayurveda, yoga en meditatie. Sommige mensen hebben er baat bij om zo ver mogelijk van ons koude kikkerlandje weg te reizen, terwijl anderen het juist liever dichter bij huis zoeken. Je hoeft niet niet per se de wereld over te vliegen, want er worden genoeg spirituele vakanties in Nederland aangeboden!

Yoga vakantie

Wat past er beter in een spirituele vakantie dan yoga? Yoga is een levensstijl waarbij je verschillende posities aanneemt en bezig gaat met je ademhaling. Het zou je helpen om uit je hoofd en meer in contact te komen met jouw natuurlijke staat van zijn. Dit gaat dus voorbij je gedachten, angsten, en zorgen die vanuit je ego komen. Zo zou je even afstand kunnen nemen van alle rollen die je in je dagelijkse leven aanneemt. Uiteindelijk zou jij je welzijn en innerlijke balans kunnen herstellen.

Meditatie retraite

Het grote doel van een spirituele vakantie is vaak het vinden van rust en innerlijke balans. Deze twee doelen en meditatie zijn nauw met elkaar verbonden. Meditatie wordt daarom vaak meegenomen in spirituele vakanties. Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en helpt je om de rust in jezelf te vinden. Afleidingen zoals internet, social media, afspraken en andere verplichtingen horen daar niet bij. Ontdek diepere lagen van jezelf tijdens een meditatie retraite en laat daarbij gedachten en zorgen varen!

 

 

 

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50