• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Spirituele Box

Spirituele Box – Verras jezelf of een vriend(in)!

Sta jij aan het begin van je spirituele reis, of ben je al wat verder op je pad naar een zenvol leven? Raak je overspoeld door het gigantische aanbod van alle leuke, spirituele producten of weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is de spirituele box van Spiru iets voor jou!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Onze spirituele box is nog niet uit, wil jij als eerste een update krijgen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Spirituele Box Maandelijks

Bij Spiru zijn we blij om aan te kondigen dat we een spiritueel abonnement hebben samengesteld. Dit betekent dat je elke maand een prachtige box ontvangt voor een bepaald bedrag per maand. Hierdoor helpen wij je wegwijs te maken in de wondere wereld van spiritualiteit en mindfulness. De maandelijkse box heeft elke keer een ander thema, zodat je zo lang mogelijk van een abonnement kunt genieten. Hoe leuk is dat?

Maandelijkse Gift Box 

Ook leuk om de mystery box cadeau te doen! Zo kun je die ene vriend of vriendin iedere maand verblijden met een verrassing. En als je allebei een abonnement neemt, kun je elkaar helemaal meenemen en steunen op jullie fantastische, verrassende, spirituele reis. 

Spirituele Box Thema’s

We verklappen een aantal thema’s, zodat jij je alvast kunt verheugen en voorbereiden op het leukste abonnement dat er is:

  • Beauty box
  • Wellness box
  • Edelstenen box

Beauty Box 

Een van de boxen is de maandelijkse beauty box. Bij deze spirituele box kun je denken aan producten die jouw huid laten stralen! Wat je hier in elk geval voor nodig hebt zijn een guasha steen, gezichtsroller en natuurlijke zeep. De rest blijft natuurlijk een verrassing!

Wellness Box

Wie wellness zegt, zegt selfcare. Gelukkig zijn we daar bij Spiru heel goed in! Zo hebben we de lekkerste etherische olien van de allerbeste kwaliteit alvast voor je klaargezet. Ook kun je producten als een tongschraper, massage olie en een koperen drinkfles in deze box verwachten. Zo houd jij de Dosha’s in balans!

 

Edelstenen Box

In de edelstenen mystery box kun je uiteraard de populaire kristallen zoals Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts tegenkomen. Maar ook iets minder bekende edelstenen die je niet kunt missen in je collectie, zoals Malachiet, Apatiet en Lapis Lazuli zijn van de partij. Welke edelstenen we precies aan de postbezorger meegeven, verklappen we nog niet!

Meer thema’s voor de Spirituele Box 

Dat is niet het enige, want je je zult naast de wellness box, edelstenen box en beauty box maandelijks natuurlijk ook andere zenvolle pakketten ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Chakra box
  • Spirituele cleansing box
  • Intuïtie box
  • Meditatie box
  • En nog veel meer…

Heb jij nog een onmisbaar idee, dat niet in het rijtje kan ontbreken? Laat het ons gerust weten!

Het aanmelden voor de box kan binnenkort op Zeninabox!