Zenvolle Herfst Sale Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €40
  • Unieke Producten uit 49 Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €40
Unieke Producten uit 49 Landen

Wereldwinkel Online

Je kent de wereldwinkels in Nederland vast wel. Een plek met een verrassend aanbod van handgemaakte producten die zijn ingekocht volgens de fair trade normen. Maar vooral staat de wereldwinkel voor eerlijke handel en is een aankoop een unieke manier om iets te veranderen in de wereld.

Spiru als Wereldwinkel

Een wereldwinkel verkoopt unieke producten uit andere culturen van over de hele wereld. De producten van Spiru moeten soms duizenden kilometers reizen. Denk bijvoorbeeld aan onze Himalaya zoutlampen uit Pakistan. Bovendien verkopen we producten die worden geproduceerd en verzonden met respect voor mens en milieu. De producenten ontvangen een rechtvaardige prijs en zo veel mogelijk producten worden op een milieuvriendelijke manier en met de hand gemaakt.

Wereldwinkel Webshop

Veel van de producten uit een wereldwinkel zijn een goed cadeau om te geven, omdat ze een symbolische betekenis dragen. De meest bekende zijn misschien wel de zorgenpoppetjes uit Guatemala en de verschillende boeddha beelden. Vergeet ook de spirituele sieraden met een bijzondere vorm en betekenis niet. Talloze tradities zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Bij Spiru geloven we namelijk dat persoonlijke groei voor iedereen iets anders betekent. Zo hebben we verschillende edelstenen & mineralen als natuurlijke cadeautjes die kunnen helpen op je spirituele reis.

Je dagelijkse dosis Spiritualiteit

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 producten voor je dagelijkse dosis spiritualiteit. Zo hebben we alle benodigdheden voor een yoga of meditatie sessie. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor handgerolde wierook, natuurlijke verzorgingsproducten en alles voor inspirerende home & living. Of wat dacht je van onze afdeling Geluid & Klank? Bij de organisatie waar de nepalese klankschalen worden gemaakt, zijn hoofdzakelijk kansarme vrouwen aan het werk tegen een eerlijk loon en met goede arbeidsomstandigheden. Eerlijke handel dus!

Een Toekomst met Milieuvriendelijke Verzending

Niet alleen worden veel producten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, ook dromen we van een toekomst met 100% milieuvriendelijke verzending. Dat proberen we al te doen door zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal en kostbare benzine te besparen en je bestelling in één pakket te verzenden. Breekbare producten houden we heel met hergebruikt karton en inpakschuimpjes van aardappelzetmeel en we gebruiken zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar plastic en herbruikbare Spiru tape. Duurzaamheid begint bij Spiru!

 

Ontspannen bestellen bij Spiru!

Onze producten zijn authentiek, uniek en vaak handgemaakt. Ze komen uit landen over de hele wereld. Denk bv. aan Nepal, India, Pakistan en andere Aziatische landen. We staan voor kwaliteit. Als jij niet tevreden bent, heb je maar liefst 30 dagen om te retourneren.

Vanaf €40 versturen we je bestelling helemaal gratis! Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen.

Het afgelopen jaar ontvingen we meer dan 50.000 klanten. Gemiddeld geven ze ons een 9.2!

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50