• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
 • Gratis Verzending vanaf €60
 • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld 🤩 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Spiritueel Kerstpakket

Waarom een zakelijk account?

 • Hoge zakelijke korting
 • 3000+ authentieke & unieke producten
 • Makkelijk bestellen
Zakelijk account aanvragen

Uniek en spiritueel kerstpakket op maat 

Ben je op zoek naar een uniek kerstpakket? Dan ben je bij Spiru aan het juiste adres. Onze spirituele, duurzame en natuurlijke producten geven net dat extraatje aan jouw kerstpakket en passen goed bij de kerstgedachte.

Daarom kies je een kerstpakket van Spiru

Wat we door de gezelligheid van de winterse dagen vaak vergeten, is dat december ook de drukste tijd van het jaar is. Maak je niet druk als je denkt dat je te laat bent. Bij Spiru ben je altijd verzekerd van een snelle levering. Daarnaast worden onze authentieke producten bewust, handmatig en met grote zorg geselecteerd bij unieke leveranciers van over de hele wereld. Dat gun jij je collega’s toch ook?

Kies je voor Spiru, dan kies je:

 • Duurzaamheid
 • Groot inkopen mogelijk tegen groothandelsprijzen
 • Snelle levering
 • Persoonlijk contactpersoon
 • Scherpe prijzen

Unieke spirituele kerstpakketten op maat

Ook deze winter stellen onze magazijnmonniken een uniek en zenvol kerstpakket voor je samen. Op deze manier kunnen jouw werknemers volop genieten van de feestdagen! Om het je gemakkelijk te maken, kun je kiezen uit vier verschillende thema’s:

 • Spiritueel kerstpakket
 • Duurzaam kerstpakket
 • Wellness kerstpakket
 • Home kerstpakket

Spiritueel Kerstpakket

Is jouw keuze gevallen op een spiritueel kerstpakket? Geen probleem. Onze magazijnmonniken zetten stellen hem zo voor je samen! Bij een spiritueel kerstpakket is het van belang dat je helemaal zen wordt. Daarom kun je hierin producten verwachten als wierook, boeddha beeldjes, edelstenen, palo santo, producten voor meditatie of een authentieke klankschaal

Duurzaam Kerstpakket

Bij Spiru hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en hebben we respect voor mens en milieu. Daarom is het bij een duurzaam kerstpakket van Spiru van belang dat de producten natuurlijk en puur zijn. Denk bijvoorbeeld aan duurzame bamboerietjes, wierookhouders van mangohout, natuurlijke kaarsen en verzorgingsproducten als natuurlijke zeep.  

Wellness Kerstpakket

Bij een Wellness Kerstpakket draait het om ontspanning. Met de rustgevende producten uit ons assortiment gaat dat zeker lukken. Geurproducten als etherische oliën en amberblokjes, koperen tongschraper, jade gezichtsroller, koperen drinkfles, guasha steen of andere massage producten kunnen niet ontbreken tijdens de drukke feestdagen. Lekker zen dus!

Home Kerstpakket

Ook met spirituele producten kun je je huis opvrolijken! Met de juiste producten zet jij je woon- of slaapkamer in een handomdraai om tot een gezellige en rustgevende plek. Het home kerstpakket is dan ook perfect voor de huismussen onder ons. Producten als zoutlampen, geurkaarsen, lotus sfeerlichten, mandala wandkleed, aromabranders, gouden driehoek edelstenen of boeddha beelden maken een zenvol thuis helemaal compleet! 

Kerstpakket voor iedereen 

Het vinden van een kerstpakket waar iedereen blij van wordt, blijft ieder jaar weer een uitdaging. Met bovenstaande kerstpakken helpen we je graag uit de brand. Ondanks dat elk pakket anders is, is één ding zeker: alle collega’s worden positief verrast met een Spiru kerstpakket!

 

30054 bomen geplant
631134 KG Co2 compensatie

Oorsprong & herkomst producten

Hier komen onze producten vandaan

Spiru Spiru
Spiru

Onze producten worden met grote zorg en bewust ingekocht bij gerenommeerde, zenvolle leveranciers van over de hele wereld. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze producten onder goede omstandigheden worden gewonnen. We ondersteunen bijvoorbeeld projecten die vrouwen in ontwikkelingslanden eerlijke kansen geeft om discriminatie tegen te gaan, en pleiten we voor veilige en goede werkomstandigheden.