• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €50
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek 700+ combideals met extra korting 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €50
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

New Age Winkel

Een new age winkel, wat is dat nou precies? In een new age shop gaat het om spirituele groei en jezelf ontdekken. Belangrijk daarvoor is om de juiste sfeer te creëren zodat jij tot jezelf kunt komen. Even weg uit de hectiek en sleur. Gun jezelf een moment van rust met behulp van de juiste geluid & klank, rustige kleuren en rustgevende geurproducten. Of vertrouw op je intuïtie met onze wicca & tarot producten.

Wat is New Age?

New age is een spirituele beweging die ontstond in de 20e eeuw. Het is een soort combinatie van verschillende ideeën en tradities vermengd met spiritualiteit, filosofie, psychologie en natuurkundige ideeën. Vroeger was spiritualiteit vooral gekoppeld aan een religie. Tegenwoordig willen ook mensen zonder geloof zichzelf op verschillende vlakken ontwikkelen. New age gaat uit van spirituele ontwikkeling zonder hier een specifieke religie aan te verbinden. Ook bij Spiru geloven we dat persoonlijke groei voor iedereen iets anders betekent.

Spiru als New Age Shop

In de new age winkel van Spiru staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom hebben we een grote collectie edelstenen & mineralen die elk symbool staan voor iets anders. Zo vind je altijd een kristal dat bij jou past. Zorg goed voor jezelf met onze wellness– en natuurlijke verzorgingsproducten. Ook yoga en meditatie zijn van belang om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Tot slot staat een goede Feng Shui bij ons hoog in het vaandel. Die creëer je bijvoorbeeld met rustige kleuren, natuurlijke materialen, voldoende licht en een schone lucht. Neem dus vooral even een kijkje bij onze natuurlijke manden & opbergers, raamhangers en sfeerlichten zoals onze populaire zoutlampen. Ook niet onbelangrijk is een positieve energie. Die creëer je uiteraard met ons smudge producten.

Fair Trade New Age Winkel Online

Na zelfliefde komt zorgen voor een ander. Wij zijn groot voorstander van eerlijke handel. Kies voor onze producten die zijn gemaakt onder de juiste arbeidsomstandigheden of snuffel tussen de handgemaakte items die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. Zo verwen je niet alleen jezelf, maar is een aankoop ook een unieke manier om iets te veranderen in de wereld.

New Age Webshop met milieuvriendelijke verzending

Bij Spiru proberen we daarnaast bij te dragen aan een wereld met milieuvriendelijke verzending. Wij trachten zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal en kostbare benzine te besparen door je bestelling in één keer te verzenden. Verder hergebruiken wij karton en proberen wij jouw bestelling zoveel mogelijk te beschermen met inpakschuimpjes van aardappelzetmeel, biologisch afbreekbaar plastic en herbruikbare Spiru tape. Duurzaamheid begint bij Spiru!

 


Wierook

Alle Wierook Artikelen


Sieraden

Alle Sieraden


Edelstenen

Alle Edelstenen


Kaarsen

Alle Kaarsen


Sfeerlichten

Meer Sfeerlichten


Beeldjes

Alle Beelden


Yoga

Alle Yoga Producten


Meditatie