• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Terug naar klantenservice

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Laten we eens stilstaan bij de reis die jouw bestelling maakt voordat hij in jouw handen terechtkomt. Het is een avontuurlijke reis van duizenden kilometers, waarbij ze over oceanen en door landen reizen om bij jou thuis te komen.

Bij Spiru begrijpen we dat deze lange afstanden een impact kunnen hebben op onze planeet. Daarom streven we ernaar om de CO2-uitstoot te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit betekent dat we producten die al in Nederland zijn zo snel mogelijk verzenden, vaak al binnen één werkdag. Maar als je bereid bent om iets langer te wachten, kunnen we soms jouw bestelling bundelen met andere orders en zo de totale CO2-uitstoot verminderen.

Als je besluit om producten te bestellen die nog wat verder moeten reizen, zorgen we ervoor dat we ze binnen 1-8 werkdagen versturen.

We geven de geschatte levertijd aan op de productpagina en in je winkelwagen, zodat je precies weet wanneer jouw bestelling arriveert. Laten we samen de planeet beschermen en genieten van de bijzondere reis van onze Spiru producten.