• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek de leukste Kerstcadeaus! 🎄 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Terug naar klantenservice

Waarom betaal ik verzendkosten?

Bij Spiru geloven we in het belang van duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarom hebben we ervoor gekozen om bewust om te gaan met het verzenden en retourneren van producten. We zijn ons bewust van de impact van de CO2-uitstoot bij het produceren en verzenden van online bestellingen en willen hier graag verantwoordelijkheid voor nemen.

In plaats van verzendkosten door te berekenen in onze productprijzen, hebben we besloten om de algemene prijzen van onze webshop laag te houden. We nodigen je uit om bewust te bestellen en alleen te kopen wat je echt nodig hebt. 

We begrijpen dat gratis verzending aantrekkelijk kan zijn, maar we willen dat onze klanten weten dat we ons inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op het milieu. Daarom vragen we retourkosten en bieden we gratis verzending aan bij bestellingen boven een bepaald bedrag. Bekijk onze Verzending pagina voor meer informatie hierover. Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de wereld en de toekomst van onze planeet.

 

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50