• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Terug naar klantenservice

Ik wilde langer wachten om het milieu te ontlasten, waar blijft mijn pakketje?

Wil jij een steentje bijdragen aan een beter milieu? Goed nieuws! Je kunt dit zeker doen bij Spiru. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat je het geen probleem vindt om iets langer te wachten tot wij jouw pakket verzenden. Je wacht dan 1 tot 3 werkdagen langer tot verzending, als dit betekent dat het milieu wordt ontlast.

We bundelen dan alle bestellingen die binnen die tijdspanne zijn geplaatst en verdelen deze over de bussen die dagelijks bij ons langskomen om de pakketjes op te halen. Hierdoor hoeven we geen extra bussen van de verzendmaatschappij in te plannen en verminderen we onnodige CO2-uitstoot. Zo maken we samen de wereld een stukje groener en duurzamer!

Als je bij het plaatsen van je bestelling hebt gekozen voor de milieuvriendelijke optie, dan streven wij ernaar om je pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Echter, indien de producten die je hebt besteld niet op voorraad zijn, kan de levering langer duren, namelijk 2-8 werkdagen. Dit is het moment waarop onze Magazijn Monniken jouw pakket met zorg en aandacht versturen. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van de snelheid van PostNL voor de uiteindelijke levering. We danken je voor je begrip en inzet voor een duurzamer milieu.