• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Terug naar klantenservice

Ik heb gisteren besteld, maar vandaag niets ontvangen.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd. Wij begrijpen namelijk hoe fijn het is om jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk te ontvangen. Als je voor 21:00 uur besteld hebt, dan versturen onze Magazijn Monniken bestelling nog op dezelfde werkdag. Het kan echter voorkomen dat de levering iets langer duurt, bijvoorbeeld wanneer één van de producten die je hebt besteld niet direct leverbaar is. Maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat alles spoedig bij jou thuis wordt bezorgd.

Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met onze planeet en daarom versturen wij jouw bestelling in één keer zodra alle producten beschikbaar zijn. Zo beperken wij onnodige CO2-uitstoot en dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld. Als je bij het bestellen hebt gekozen voor de milieu-optie, dan wordt je pakketje binnen 1-3 werkdagen verzonden. Als je de milieu-optie gekozen hebt en je producten zijn niet op voorraad, dan kan de levering langer duren, namelijk 2-8 werkdagen.

Na het verzenden bezorgt PostNL jouw pakketje zo snel mogelijk bij je thuis. Hoewel wij geen invloed hebben op eventuele vertragingen bij de postbedrijven, doen wij er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk bij jou thuis te laten bezorgen. Via de track & trace-code die je van PostNL ontvangt, kun je zien wanneer je het pakketje kunt verwachten. Wij wensen jou alvast veel plezier met je aankoop.