• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Feng Shui Winkel

Onze online webshop is dé Webwinkel voor een spiritueel leven. Een ruime collectie aan producten die bijdragen aan de doorstroom van de juiste energie in jouw huis of kantoor staat hoog bij ons in het vaandel. Met behulp van onze afdeling Feng Shui zou deze doorstroom van energie kunnen zorgen voor sfeer, balans en harmonie. De juiste flow van Chi in onze omgeving is volgens de eeuwenoude principes de sleutel tot geluk. In de Feng Shui wordt gebruik gemaakt van de elementen uit de natuur om balans en harmonie in ruimtes te creëren. Deze vijf elementen zijn: water, vuur, aarde, hout en metaal.

Een eeuwenoude Chinese filosofie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie. Het is gebaseerd op een balans van energie en is met name gericht op de relatie tussen mens en omgeving. De betekenis van Feng Shui is letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie (Chi). Daarom worden ze in de Chinese cultuur geassocieerd met gezondheid. Wind en water zijn de dragers van Chi. En hoe kun je beter met wind spelen dan met onze authentieke windgongen?

De invloed van Yin Yang op de Omgeving

De leer staat nauw verbonden met de balans tussen Yin en Yang, twee tegenpolen die de chi (energie) doen bewegen. Yin representeert duisternis, rust en stilte, terwijl Yang staat voor licht, energie en activiteit. De slaap- en badkamer zijn er om tot rust te komen; daarvoor heb je Yin nodig. In de huiskamer, het kantoor en de keuken heb je juist behoefte aan Yang. Yin en Yang beïnvloeden elkaar op ieder moment en zijn constant in verandering. Je verandert als het ware de Chi stroming binnen een ruimte.

Een goede Huis Feng Shui inrichting

Iedereen bevindt zich toch graag in een omgeving waar jij je op je gemak voelt? De klassieke Feng Shui richt zich op een harmonie van jou met je omgeving, zodat jij je prettig voelt en ontspannen kunt wonen. Door de juiste producten op de juiste manier te plaatsen, zou je uiteindelijk zelfs geluk, succes en rijkdom aan kunnen trekken! Hierbij is het vermijden van rommel nummer één, omdat nutteloze spullen staan voor dode energie. Ze zuigen jouw energie en overladen je zintuigen.

Het belang van een ruimte vol Zuivere Energie

Een zuivere ruimte met positieve energie is dus belangrijk. Deze kun je produceren met de producten uit onze feng shui webshop. Met behulp van witte salie, palo santo, wierook en onze andere smudge artikelen heb jij in een mum van tijd een schone woonruimte. Ook mooie geluiden van bijvoorbeeld klankschalen zouden zorgen voor zuivere energie. Neem daarvoor een kijkje bij onze geluid & klank afdeling.

Feng Shui Shop vol Producten van Natuurlijke Materialen

Bij Spiru zijn we dol op natuurlijke materialen. Niet alleen in onze producten vinden we het belangrijk dat deze duurzaam en milieuvriendelijk zijn, maar ook in onze verzending gebruiken we inpakschuimpjes van aardappelzetmeel. Bovendien is het gebruik van natuurlijke materialen van belang voor een goede doorstroom van energie. Hierbij kun je denken aan zoutlampen, jute manden, zeegras manden, houten beelden of houten krukjes.

Spelen met Licht met Producten uit onze Feng Shui Winkel

Spiru vindt ontspanning en daarmee balans tussen lichaam, geest en de omgeving enorm belangrijk. De Feng Shui producten zijn hier puur voor gemaakt. Licht en kleuren zijn van grote invloed op onze emoties en welzijn. Kristallen breken het zonlicht en produceren de prachtigste regenboogkleuren. Onze raamhangers zijn bijvoorbeeld gemaakt om voor het raam te hangen, zodat zij op een bijzondere manier met het zonlicht kunnen spelen. Ook onze andere producten van regenboogkristal zullen op een prachtige manier het zonlicht doorlaten. Door deze regenboogkristallen voor het raam te hangen, breng je de harmoniserende energie van kleur in je huis. Voor het creëren van nog meer mooi licht en sfeer neem je een kijkje in onze collectie sfeerlichten.

Basisprincipes volgens de Chinese Filosofie

Tot slot zijn er drie basisprincipes in de Feng Shui:

Alles leeft en alles is energie. Hierdoor is alles in de omgeving van belang.

Alles beïnvloedt elkaar en is op energetisch niveau verbonden. De inrichting van jouw huis is een afspiegeling van hoe jij je voelt en omgedraaid.

Alles verandert continu, niets is blijvend.

Meer Producten voor Geluk en Succes

Ben je specifiek op zoek naar geluk en succes? Dan is een talisman amulet wellicht iets voor jou. Naast dat er beschermende producten tussen zitten, zouden ze je ook kunnen helpen bij het aantrekken van geluk en voorspoed. Net zoals de Boeddha beelden, die je echt niet alleen maar cadeau mag doen aan een ander. Met de juiste intentie zit je altijd goed! Datzelfde geldt voor edelsteenboompjes, of misschien ben jij juist wel op zoek naar losse edelstenen & mineralen!

Meer Spirituele Producten in onze Feng Shui Webwinkel

We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen vinden wat ze zoeken. Naast onze Feng Shui artikelen hebben we daarom ook een breed scala aan andere spirituele artikelen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze prachtige chakra kaarsen, gebedsvlaggetjes, dromenvangers, banners en wandkleden en meditatie producten.

Inspiratie en Tips

Wil jij je omgeving ook op jezelf afstemmen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voor inspiratie over hoe jij je omgeving het beste kunt inrichten, lees je onze blogs met 4 simpele feng shui tips en feng shui inspiratie. Alles voor een mooie omgeving en schone, ontspannende energie vind je in de feng shui webwinkel van Spiru!

 


Wierook

Alle Wierook Artikelen


Feng Shui

Alle Feng Shui


Edelstenen

Alle Edelstenen


Kaarsen

Alle Kaarsen


Sfeerlichten

Meer Sfeerlichten


Beeldjes

Alle Beelden


Nog steeds op zoek naar iets leuks voor jezelf of een ander? Ga dan op reis door ons complete assortiment!

Assortiment bekijken

Customer Care