• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteentherapeut

Waarom een zakelijk account?

  • Hoge zakelijke korting
  • 3000+ authentieke & unieke producten
  • Makkelijk bestellen
Zakelijk account aanvragen

Edelsteen therapeut edelstenen kopen bij Spiru

Ben jij edelstenentherapeut en op zoek naar echte edelstenen voor in jouw praktijk? Bij Spiru koop je bijzondere en authentieke edelstenen voordelig in tegen groothandelsprijzen. We garanderen je daarnaast een snelle, duurzame levering én prettig contact met je persoonlijke Spiru contactpersoon. 

Unieke edelstenen voor in je edelstenen praktijk

Bij edelstenentherapie worden edelstenen gebruikt bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten. Je vindt bij ons een ruim assortiment ruwe edelstenen, getrommelde edelstenen en knuffelstenen met ieder hun eigen bijzondere werking. Ook voor zakstenen en geodes ben je bij Spiru aan het juiste adres. Er is altijd een passende edelsteen te vinden in ons assortiment.

Waarom kopen bij Spiru?

Spiru staat bekend om duurzaam ondernemerschap. We zijn ons erg bewust van de CO2-uitstoot bij onder andere productie en verzending. Daarom werken we er elke dag aan om onze impact op de planeet zo klein mogelijk te houden. We kopen onze producten in tegen een eerlijke prijs bij duurzame en milieuvriendelijke leveranciers, en verzenden het op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo recyclen we dozen en gebruiken we afbreekbaar en in water oplosbaar vulmateriaal. Daarnaast geven we onze klanten de optie om de CO2-uitstoot voor bestellingen te compenseren. 

 

30054 bomen geplant
631134 KG Co2 compensatie

Oorsprong & herkomst producten

Hier komen onze producten vandaan

Spiru Spiru
Spiru

Onze producten worden met grote zorg en bewust ingekocht bij gerenommeerde, zenvolle leveranciers van over de hele wereld. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze producten onder goede omstandigheden worden gewonnen. We ondersteunen bijvoorbeeld projecten die vrouwen in ontwikkelingslanden eerlijke kansen geeft om discriminatie tegen te gaan, en pleiten we voor veilige en goede werkomstandigheden.