• Spiru Grootste Spirituele Webshop van de Benelux
  • Spiru Gratis verzending vanaf €40
  • Spiru 80.000+ Zenvolle klanten
Sale
Gratis verzending vanaf €40

Ontwikkel lichaam & geest in Nederland

Bij Spiru ligt de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij is een perfecte balans tussen lichaam en geest het einddoel. Ons assortiment met meer dan 5.000 yoga, meditatie en andere bewuste producten, dragen bij aan dit doel. De collectie bestaat veelal uit hulpmiddelen. Producten die je helpen om bijvoorbeeld het meeste uit een Yoga sessie te halen. Van onze bezoekers krijgen we vaak de vraag of we ook lessen en workshops geven. Dit doen wij niet. Echter, wij werken wel veel samen met verschillende organisaties. Wij leveren producten aan yoga scholen, meditatie centra, life coaches, scholen, zorg instellingen en nog veel meer.

Zoek de ideale Yoga of Meditatie centra

Daarom hebben we een speciale pagina ingericht met onze partners. Handig gesorteerd op provincie en specialisme. De bezoekers kunnen hierop makkelijk een school of organisatie in de buurt zoeken.

We krijgen regelmatig de vraag van onze bezoekers of we bijvoorbeeld een Yoga school of les kunnen aanraden. De waarheid is dat we niet één antwoord hebben op die vraag. Inmiddels werken we samen met tientallen organisaties.

Jij ook op deze pagina?

We staan altijd op zoek naar nieuwe Spiru partners. De voordelen voor Spiru partners:

  • Extra korting op zakelijke bestellingen
  • Gratis exposure in onze nieuwsbrief
  • Een link op onze partners pagina

Spiru partner worden

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50