Gratis verzending vanaf €40
  • Spiru De grootste Spirituele Webshop van de Benelux
  • Spiru Gratis verzending vanaf €40
  • Spiru Kies een gratis cadeau bij elke bestelling

Aanmelden voor een gratis New Age webshop

Wil jij graag een eigen webshop met spirituele / new age producten? Selecteer welke Spiru producten je wilt verkopen en start gratis een eigen webshop.

Door de grote hoeveelheid enthousiaste reactie’s lopen wij achter met de aanvragen. Je zal dus op een wachtlijst komen. Zodra er ruimte is nemen we contact op.

Heb je een spirituele onderneming en zou je graag een eigen webwinkel willen beginnen? Wij ontwikkelen voor jou kosteloos een webshop. Jij kiest dan welke producten je in de shop wilt aanbieden. Zodra een klant iets bij jou bestelt, komt deze order automatisch binnen in ons magazijn. Aan het einde van de maand ontvang je de commissie op een door jou gekozen rekening.

Edelstenen & mineralenHome & livingWierookSpiritualiteitSieradenWellnessYogaGeluid & klankMeditatieTextielSchrijfwaar


Hoe werkt het? Super simpel.

  1. Meld je aan via bovenstaande formulier
  2. Kies welke producten uit het Spiru assortiment je graag wilt verkopen
  3. Wij bouwen een complete webshop voor je met jouw logo en kleuren (GRATIS!)
  4. Stuur je klanten door naar jouw nieuwe webshop (bijvoorbeeld via je website of social media)
  5. Zodra iemand een bestelling plaatst in jouw webshop, krijgen wij de bestelling binnen en sturen we het zo snel mogelijk naar jouw klant (dropshipping)
  6. Aan het einde van elke maand betalen we je een commissie van 10%!

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als iemand een bestelling heeft geplaatst?

Helemaal niks. Zodra iemand een bestelling plaatst ontvang je een e-mail met de bestelling. Deze e-mail is puur informatief. Je hoeft verder niks te doen, wij regelen de inkoop, verzending en retouren.

Kan ik ook productinformatie toevoegen?

Ja, dat is mogelijk. Je kan eventueel zelf teksten toevoegen. De rest van de informatie (zoals prijzen, eigenschappen) worden automatisch ingevuld en overschreven.

Kan ik extra producten toevoegen?

Nee, je kan alleen aanbieden wat Spiru ook aanbiedt. Je kan er bijvoorbeeld wel voor kiezen om later een extra hoofdcategorie toe te voegen als je niet het hele aanbod aanbiedt.

Hoe moet ik met klantvragen omgaan?

Klanten kunnen contact opnemen met vragen over de producten. Als je er niet uitkomt kan je altijd contact opnemen met klantenservice@spiru.nl of 050 211 2942.